Bıdıkımın becerisi

Konu, 'Videolar' kısmında xDJx tarafından paylaşıldı.

1. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.
    Arkadaşlar dün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı olması itibariyle 5 yaşındaki kızım Burcuyu biraz gezmeye çıkarttım dolaşırken yakınlarda bulunan baraja doğru yöneldik ve baraja vardık oltalarımız arabadaydı Pazar gününden kalma birazda solucan vardı bize yem takıp suya sallamak kaldı:eek: Baraj çevresi bir hayli rüzgarlı olması nedeniyle ufaklığı üşütüp annesiyle papaz olmak istemediğimden sulama gideri kanalına indik orası daha çukurda kaldığından çok rahattık rüzgar açısından:p Derken oltasının şamandırası oynamaya başladı ama kamış biraz ağır olduğundan ben destekledim ilk balığımızı yakaladık 300 gr. civarında bir Çin sazanı geldi; kovamıza suyu doldurduk ve içine bıraktık.Baktım ufaklık bozulmaya başladı hemen araçtan kısa, hafif ve küçük makinalı bir Alabalık takımını çıkartıp ucuna bir kurşun ve tek köstekli bir olta bağladım yemleyip suya onuda attık 5 dk geçmeden makinadan cızırtılar geldi balık yakalanmıştı ve hemen koştum arabadan makinamı alıp ufaklığın kendi başına yakaladığı balığı görüntüledim Sennur kardeşimdende rica ettim bakalım oda bir arkadaştan rica edecek ve video görüntüsünü sizlerle paylaşacağız inşallah:p Zira sabah evden çıkarken sıkı sıkı tembihledi beni <Babacım noolur sizin siteye koy amcalar aferin desinler bana>dedi.Bende bu nedenle sizlere bu konuyu açtım.Bıdık dün 16 tane yakaladı tek başına ve her tuttuğu balıktaki heyecenı ve sevinç çığlıklarını duymanızı,aynı zamandada bir o kadar serin kanlılıkla olta sarışını:D isterdim;amaaa 9 tanede ufakları geri saldı <baba yazık bunlar ölmesin anneleri çok üzülür>diyerek:D Hadi baklım Sennur ablası gibi duyarlı bir balıkçı daha yetişiyor kısmetse:D :D :D
    Rast gele...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 24 Nisan 2008
  2. ozan

ozan Ozan

aferin ona. inşallah duyarlı ve usta bir balıkçı olur

3. Oztemiz80

Oztemiz80

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    1 kg sudak 1,5 kg kadife
    Amcasından kocaman bi aferin. Benimde 1,5 yaşında bir kızım var en büyük hayallerimden biri onunla balık tutmak biraz büyüsün de :) Hatta geçenlerde küçük bir İsrail sazanı yakalayıp gösterdim eve zor getirdik balığın yanından :D

4. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Ellerinize sağlık valla sizi imrenmemek elde değil allah bizede ilk önce evlat daha sonrada birlikte balık tutmaya gitmeyi nasip eder :)

5. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Allah bağışlasın.Babasının yolunda devam ediyor.Bende oğlumu her avıma götürmeye çalışyorum.Duyarlılığı ve becerisinden dolayı babsı benim yerime kocaman bir öpücük kondurursanız yanağına sevinirim.

6. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Allah bağışlasın, tebrik etmemek elde değil. Şimdi den bilinçlendirmeniz ve duyarlı olmasını sağladığınız için ayrıca sizi de tebrik ederim. İnşallah daha nice raporlarınızı görürüz birlikte.

7. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.
    Arkadaşlar çok çok teşekkür ediyorum ilgi ve temennilerinizden dolayı inşallah cümlemizin çocuklarıda böyle olsun temennimide lütfen sizler kabul edin; ayrıca sevgili Sennur kardeşime ve Murat kardeşimede video ekleme konusundaki desteklerinden dolayıda nezdinizde bir kez daha çok teşekkür ediyorum.
    Rast gele...

8. balikci

balikci

Mehmet ağabey,

Minik kızımızın yanaklarından öpüyor ve geçmiş 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınıda kutluyorum, sizede bu güzelliği paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim.

9. OTTOMAN

OTTOMAN

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kilo aynalı sazan :(
    Afferin kız burcu sen babandan daha usta balıkçı olucan :D:D:D:D
    Allah nazardan saklasın..

10. simendifer

simendifer Sennur

Burcu seni yerim. :p Çok tatlısın çok, aferin sana. Çok güzel balık tutuyorsun ve de hiç korkmuyorsun. Hem de küçüklerini kıyamayıp geri atıyorsun. Biz balıklara kıyamayan balıkçıları çok severiz ama senin gibi çok tatlı oldukları zaman daha da çok severiz. :) Babası, Burcu'yu kocaman öp benim için, bir de aferin sana de. (Bir de bu yazdıklarımın hepsini oku O'na ama parantez içindekileri değil tabi. :p)

11. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Burcuuuu kocaman bir AFFERİN sana ;) :) Senin yaptığını Sevil Teyzen yapamadı daha, Afyon' a gelirsem öğreneceğim senden taktiklerini Burcu'cuğum :) Babamıza da katkılarından dolayı teşekkür ederiz, sanırım birazcık da olsa sana faydası olmuştur :) Seni sevgi ile öpüyorum :)

12. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Mehmet bey kocaman bir aferin kızınıza ve bir aferinde sizin gibi bir babaya. Helal olsun. Benimde iki kızım var ve şu sizin yaşadıklarınız onlarla yaşamak için o kadar sabırsızlanıyorum ki (biri 4 öteki 2 yaşında bekliyoruz o yüzden). Allah size bu duyguyu tattırmış siz de bizimle paylaşmışsınız elinize emeğinize sağlık diyor kızınıza gönderilen o buseler listesine bende adımı ekliyorum.

13. postaci_61

postaci_61

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    rus kefali 9.35 kg
    yerim seni fıstık
    sana kocaman kocaman afferinler tebrikler

14. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    böyle küçüklükten bilinçlendirmek gerek çoçukları tebrik ederim

15. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    Değerli dostlarım Akşam bütün yazılanları okudum ufaklığa; annesi çok duygulandı bıdıksa sevinçten inanın deliye döndü havalara zıpladı:D hepinizi oda kocaman öpüyormuş öyle yaz dedi hele önceliklede Sevil teyzesi ve Sennur ablasını Afyona bekliyormuş <gelsinler onlarada balık tutturalım> dedi.Eeee ne olsa hemcinsleri:D bayan dayanışması bu olsa gerek.Ama gerçekten bende çok mutluyum Allah bana böyle bir evladı gönlüme göre nasip ettiği için cümlenizinde evlatlarını ömrü uzun,sağlıklı ve hepinizin gönlüne göre olsun.Bu arada Sevil teyzesi Burcuda yarım kan Ankaralı:) Ankaraya anneannesine geldiklerinde isterseniz tanışırsınız:)
    Rast gele...

Son düzenleme: 25 Nisan 2008
  16. suates

suates suat ateş

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    fangri
    kuzuuuu KOCAMAN AFERİN sana

17. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, bu videoda izledikleriniz var ya, inanın hiçbir şey. :eek: Az önce telefonda Burcu ile konuştuk, yok böyle bir çocuk, dehşet ya nasıl anlatılır bilmem. Bana nasıl balık avladığını anlattı, "yemi takacaksın oltaya, kurt o işte, sonra oltayı suya bırakacaksın balık geliyor, sonra sertçe çek kenara al" diyor. :D "Ya balık suya düşerse ne olacak?" dedim. Tekrar yem takıp tekrar oltayı suya atacaksın, yine balık geliyor diyor ama muhabbetin hepsini anlatamayacağım şimdi size, hala gülüyorum yemin ederim, Allah nazarlardan saklasın. "Buraya gel birlikte balık tutalım, ben sana öğretirim ustası oldum artık" dedi. Yemin ederim aynen böyle söyledi, yiyecektim onu. "Usta oldun artık sen demek" dedim, "evet ben öyle oldum işte, öyle biriyim" dedi. :D:D:D:D

18. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    Çok istersen olurmuş derler ya:p Allah sana tez zamanda umarım öyle bir çocuk versin:p :p :p
    Rast gele...

19. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 6,350 kg. lık. Gökkuşağı alabalığı 2,900 kg.lık.
    Kocaman bir AFERİNDEN başka ne denebilirki

20. Suatreis

Suatreis

Olmuş artık, hırkasını giydirmemin zamanı gelmiş...:)

Babası, çekil artık kenara yahu...aç yolunu bıdıkçığın..:D .Maşşallah kırbinkere, En çok arzuladığım şeylerden birisidir minicik bir kardeşimin bana teknik öğretmesi :) sonunda o da olucak ne mutlu hepimize..:)