Merhaba ben trenle bileciğe gideceğim fakat istasyondan pelitözü göletine nasıl gidileceğini bilmiyorum acil yardımınıza ihtiyacım var
merhaba balıksevdalısı kardeşim tren garında indiğin zaman minibüsler var garın çıkışında heykel minibüsü ona bineceksin heykelde inicem dedinmi indirir seni şöför.zaten ufacık bi cadde orası benzin istasyonu var heykelde işte o istasyonun tam karşısında börek kır pidesi falan satan bir dukkan var o dukkanın onunden minibüs kalkıyor pelitözüne.gecen yıl boyleydi bu yıl daha gitmedim oraya inşallah yardımım olmuştur
Eveet işte bu, Turna için av sezonu dikkati. Teşekkür ederim. Senin için en güzel turnaları diliyorum Furkan. Rastgele, gönlünce.
Furkan kardeşim duğduğuma göre pelit özü göletinin etrafını askeriye yeni bir düzenleme yapıyormuş ve zannedersem balık tutmayı yasaklıyaçakmış, gölün ortasına bir fiskiye yapmışlar etrafındada çalışmalar varmış.duduğum bu kadar. ali demir /BURSA
Sirkülere göre av yasağı uygulamak ya da kaldırmak sadece Bakanlığın yetkisinde, hangi yetkiyle böyle bir uygulama yapabiliyorlar anlamıyorum...