Arkadaşlar Şişme taban bot kullanan var mı? Tahta,alüminyum,ızgara taban kullandım.Fakat şişme taban kullanmadım.Araştırdığımda tahta gibi sert olduğunu ve hareket kabiliyetinin yüksek olduğunu öğrendim.11 bar (1,1 değil) basınçla şişiriliyormuş.Hangi pompa 11 bar basınç verebilir.Pompaları biliyorsunuz ki tüpler tam şişince pompalamak zorlaşıyor.11 bar basınç nasıl verilebilir. Hafifliğinden dolayı taşıma kabiliyeti çok yüksek.Ama bu soruların cevabını bulursam kafama yatacak.Normalde fiyatları alüminyum tabanlardan fazla.Dandik olsa bu fiyatlara satmazlar.Acaba özel pompası ile mi satılıyor?
bi ara baska bi sitede bu konu ile ilgili bir arastirmaya rastlamistim söylendigine göre bu sisme tabanlar o kadar sertmistki sedye olarak bile kullanilabiliyormus. birkaç sene önce fuarda stand görevlisi ayaga bile kalkilabilecegini söylemisti.... son olarak, pompasi özelmis
şişme tabanlı botlar benim de ilgi alanımda. şişme durumundan ziyade ben dayanıklılık durumlarını merak ediyorum.
http://www.avmarketi.com/asp/product/1024/Turbomax-elektrikli-bot-pompasi bu pompa var ama fiyatı çok pahalı
Bu gün bot satıcısı bir arkadaşım aklıma geldi,aradım.Şişme tabanların kumaşı farklı olduğundan dolayı normal pompa ile sert bir şekilde şişirilebiliyormuş.Yanlız yatlarda,servis botu olarak kullanılmasının daha uygun olduğunu söyledi.Balık tutma ve uzun mesafe yer değiştirmelerde sıkıntılı olduğunu ifade etti.Kullanan arkadaşta aramızda yoksa şişme taban olayı bitmiştir benim için.
İyi geceler arkadaşlar ben tabanı şişme bot kullanıyorum. Tabanı dediginiz barda şişirmeniz mümkün degil yapıştırmalı yerlerin den ayrılıyor ben bir adet bilinçsiz olarak fazla hava bastıgımdan ara bölme yapıştırmasından ayrıldı. Bot egri bügrü oldu. Birde ayaga kalkmanız mümkün degil dengeli olmuyor. Naçizane benim tavsiyem normal bir hava basarak kıyısına oturarak at çek yapılması kesinlikle ayaga kalkmayı denememek.