Merhaba Dostlar, Cok kisa vaktinizi alacagim, 3.60seahorse bot ve 2bg yamaha motor icin engin tecrubelerinizden faydalanabilirmiyim, 1. Bot ve motoru arabamin bagajina sigdirabilirmiyim, 2. Bot ve motorlar en fazla kac kisi cikilabilir ve bu motor bizi ruzgarsiz havada goturur getirirmi, Tesekkurler, Saygilar.
Kusura bakmayin, evet haklisiniz kendimi tanitmaliydim, emekli denizciyim, denizi surekli gemi ustunden gorup balik avlamaya pek firsat bulamayanlardan demek daha uygun olacaktir sanirim , ama 3.5kg birtane torik avim da var bu arada, hala hatirlarim savasimizi , simdi izmire yerlestim ve calismaya devam ediyorum, firsat buldukca oglumla birlikte sahilden balik tutmaya calisiyoruz ama ot baligi ve ufak ispariler haricinde kayda deger bir seruvenimiz olmadi, sonunda bir tekne alayim dedim, tekne olunca hanim ufak kamarasi olsun dedi, o dedi bu dedi baktim olmayacak boyle birsey almaya karar verdim, kamaralisi icin biraz daha beklemeliyiz, aile 4 kisi, eninde sonunda bu bota 4 kisi binecegiz, motorun ufak oldugunu az cok siteyi inceleyerek anladim, ama amac az biraz acilip olta atmak, 4 kisi binip 2 kisi bundan olta atarmi onuda tam kestiremiyorum dogrusu. Kisaca bu sekilde. Saygilar.
akın bey aramıza hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim, konuya vakıf arkadaşlarımız size en kısa aradığınız cevapları vereceklerdir,
Sözünü ettiğiniz motor malesef uyumlu değil. Bu motor ancak 2,50 m civarı bir botun ( yatların arkasındaki servis botları ), tekne ile kıyı arasında gidip gelmesi için yeterlidir.
Hoş geldiniz 1. Bot ve motoru arabamin bagajina sigdirabilirmiyim, Aracızın marka ve modelini bilmiyorum ama en küçük binek arabalarda bile arka koltuğuda kullanırsanız rahatlıkla sığacaktır. 2. Bot ve motorlar en fazla kac kisi cikilabilir ve bu motor bizi ruzgarsiz havada goturur getirirmi, 3.60 botla 5 kişi çıkabilirsiniz ama zevk alacağınızı hiç sanmıyorum . 2 hp lik motor sizi rüzgarsız havada götürür getirir .Ama 2,5 hp lik motor kullanıcısı olarak kesinlikle almayın derim . Eğer imkanınız elveriyorsa en az 5 /6 hp lik bir motor almanızı öneririm.
Bilgiler icin cok tesekkur ederim, malesef simdilik bununla idare edecegiz, beraber satiliyor, biraz istahimizi kirsin bakalim. Sitenin forumda cevaplama oldugunda emaille bildirme ozelligi yokmu yoksa benmi ayarlayamadim? Saygilar.