bilgi 3.60seahorse ve 2bg yamaha motor

Konu, 'Motorlar' kısmında ustaocean tarafından paylaşıldı.

1. ustaocean

ustaocean akın

Merhaba Dostlar,

Cok kisa vaktinizi alacagim, 3.60seahorse bot ve 2bg yamaha motor icin engin tecrubelerinizden faydalanabilirmiyim,

1. Bot ve motoru arabamin bagajina sigdirabilirmiyim,
    2. Bot ve motorlar en fazla kac kisi cikilabilir ve bu motor bizi ruzgarsiz havada goturur getirirmi,

Tesekkurler, Saygilar.

2. fish founder

fish founder Özgür

3. ustaocean

ustaocean akın

Kusura bakmayin, evet haklisiniz kendimi tanitmaliydim, emekli denizciyim, denizi surekli gemi ustunden gorup balik avlamaya pek firsat bulamayanlardan demek daha uygun olacaktir sanirim :), ama 3.5kg birtane torik avim da var bu arada, hala hatirlarim savasimizi :), simdi izmire yerlestim ve calismaya devam ediyorum, firsat buldukca oglumla birlikte sahilden balik tutmaya calisiyoruz ama ot baligi ve ufak ispariler haricinde kayda deger bir seruvenimiz olmadi, sonunda bir tekne alayim dedim, tekne olunca hanim ufak kamarasi olsun dedi, o dedi bu dedi baktim olmayacak boyle birsey almaya karar verdim, kamaralisi icin biraz daha beklemeliyiz:), aile 4 kisi, eninde sonunda bu bota 4 kisi binecegiz, motorun ufak oldugunu az cok siteyi inceleyerek anladim, ama amac az biraz acilip olta atmak, 4 kisi binip 2 kisi bundan olta atarmi onuda tam kestiremiyorum dogrusu. Kisaca bu sekilde.

Saygilar.

4. fish founder

fish founder Özgür

akın bey aramıza hoş geldiniz,
    keyifli paylaşımlar dilerim,

konuya vakıf arkadaşlarımız size en kısa aradığınız cevapları vereceklerdir,

5. 56562

56562 xxx xxxxx

Sözünü ettiğiniz motor malesef uyumlu değil. Bu motor ancak 2,50 m civarı bir botun ( yatların arkasındaki servis botları ), tekne ile kıyı arasında gidip gelmesi için yeterlidir.

Son düzenleme: 18 Şubat 2010
  6. yelkoma

yelkoma SERDAR

Favori Kamış:
    dcd
    En İyi Avı:
    1,5 kg levrek
    Hoş geldiniz :)

1. Bot ve motoru arabamin bagajina sigdirabilirmiyim,

Aracızın marka ve modelini bilmiyorum ama en küçük binek arabalarda bile arka koltuğuda kullanırsanız rahatlıkla sığacaktır.

2. Bot ve motorlar en fazla kac kisi cikilabilir ve bu motor bizi ruzgarsiz havada goturur getirirmi,

3.60 botla 5 kişi çıkabilirsiniz ama zevk alacağınızı hiç sanmıyorum .
    2 hp lik motor sizi rüzgarsız havada götürür getirir .Ama 2,5 hp lik motor kullanıcısı olarak kesinlikle almayın derim .
    Eğer imkanınız elveriyorsa en az 5 /6 hp lik bir motor almanızı öneririm.

7. NedimBugrul

NedimBugrul nedim

Favori Kamış:
    Albastar
    Favori Makine:
    70 lik Sheaskpere
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık karagöz
    aramıza hoş geldiniz.

8. ustaocean

ustaocean akın

Bilgiler icin cok tesekkur ederim, malesef simdilik bununla idare edecegiz, beraber satiliyor, biraz istahimizi kirsin bakalim.

Sitenin forumda cevaplama oldugunda emaille bildirme ozelligi yokmu yoksa benmi ayarlayamadim?

Saygilar.

9. ustaocean

ustaocean akın

Tamam buldum, ilgilenenlere ve hosgeldinlerini eksik etmeyenlere tesekkurler.

Saygilar.

10. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    2hp motorla bu bota 5 kişi bindiğinizde olduğunuz yerde kalırsınız. 9.9luk tavsiye ederim.