bilgi almak istiyorum

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında balikci_82 tarafından paylaşıldı.

1. balikci_82

balikci_82 nusret

Favori Kamış:
    okuma salina 4.20 3 parça
    Favori Makine:
    daiwa windcasst
    En İyi Avı:
    #direnlüfer
    arkadaşlar herkeze slm ben bu yıl ilk defa tatlı suya gitmeyi düşünüyorum ve ne zaman gitmeliyim yasak ne zaman bitiyor birde ist da ailemle gidip hep piknik yapıp hemde balık tutabileceğim bir yer var mı acaba

2. simendifer

simendifer Sennur

Merhaba,

avlamayı düşündüğünüz balık nedir? Bununla ilgili bilgi vereilirseniz, daha sağlıklı cevaplar alacaksınızdır. "Hangi balık olduğunun önemi yok, yeter ki tatlı su avı yapayım" diyorsanız, hem siteye genişçe bir göz atıp fikir sahibi olabilirsiniz, hem de size yasaklar ve yasak zamanlar konusunda bilgi verebiliriz. Ama öncelikle tam olarak ne öğrenmek istediğinizi yazarsanız seviniriz.

3. balikci_82

balikci_82 nusret

Favori Kamış:
    okuma salina 4.20 3 parça
    Favori Makine:
    daiwa windcasst
    En İyi Avı:
    #direnlüfer
    pardon hedef balık sazan ve yakalamayı becerebilirsem turna istanbul için yasak tarihleri nedir acaba

Son düzenleme: 29 Mart 2011
  4. DEREBEY86

DEREBEY86 iBrAhİm

15 hazirandan sonra sazan avı yapabilirsin

5. erols

erols Erol Safak

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX240M 10-30gr, Daiwa CrossFire CFS270MH 10-40gr
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet II G4000F, Shimano Nexave 4000RB, Daiwa Laguna 3000-5Bi, Spro Passion 740
    Nusret Bey, 1 Nisan'da turna avı yasağı kalkıyor, yani bu tarihten itibaren 15 Aralığa kadar İstanbul ve çevresinde turna avı yapabilirsiniz. (Tabii limitlere uymak kaydıyla - Turna avında boy sınırı 40 cm olup, günlük av limiti 10 adettir. 15 Aralık-31 Mart tarihleri arasında avcılığı yasaktır…)
    Diğer balıklar için (sazan, yayın v.s.), üreme dönemlerinde bulunmaları nedeniyle, av yasağı 15 Haziran'a kadar devam etmektedir ve bu tarihten sonra avlanabilirler, tabii yine limitlere uymak kaydıyla...
    Ayrıca, aldığım duyumlara göre bu sene jandarma çok sıkı kontroller yapacakmış (İnşallah öyle olur...). Tatsız olaylar yaşamamanız için limit ve kurallara uymanızı tavsiye ediyorum.
    Bereketli avlar dileklerimle, rastgele!