Yoğun bir iş temposunun ardından mesai bitimi doğruca evin yolunu tutmuştum. Havanın soğuk olmasına aldırış etmeden eve yürüyerek tin tin gitmek üzereyken telefonum çaldı. Arayan meşhur levrekçi(Chaosad levent kardeşimdi. Telefonda''erkan abi ne zaman spin çalışmalarına başlıyoruz'' dedi. Bende yarı şaka yarı ciddi'tamam bu sene yemliden ne lüfer ne kofana alamadım ama spin takımı alıcam beni hasta etme'' gibilerinden abi kardeş birbirimize saydırmaya başladık Levent''abi gel lüfer garanti kesin gel'' demezmi O kadar yorgundum ki yinede onu kırmak istemedim'' tamam ulen geleceğim ama hiç bir takım getirmeyi düşünmüyorum sadece uzun zamandır görüşmedik bir iki laflarız sende o arada spin ile lüferleri alıp beni deli edersin'' dedim. Eve gittim üstümü başımı değiştirip sıkıca giyinip yola koyuldum. Herzaman ki buluşma yerimize gittiğimde birde ne göreyim Levent'' iyiki takım falan getirmedin abi'' deyince şaşırdım akabinde '' hani sen hazır değilsin nerede şu spin mipin takımlar falan'' dedim İşte bomba.... meğer kardeşim benim için tuttuğu lüferleri buzluktan çıkarttığı gibi bana vermezmi Levent''abi sana lüfer garanti dedim iyiki bu sefer beni dinledin''dediği anda boğazımda bir şeyler düğümlendi ve o an bir şey düşünemedim. buz tutmuş lüferler kadar donmuştum halbu ki. Biraz kendime geldikten sonra sormadan edemedim''levent bunları ne zaman tuttun niye raporlamadın?'' diye sorduğumda. ''abi bir dünya çinekop saldım amacım büyük balık kovalamaktı küçük balıklar ile ne senin ne benim işim olur öyle değilmi,levrekler için ne kadar uğraştım sen biliyorsun'' deyince arif'e tarif gerekmez dedim ve hak verdim. Ama bana yaptığı bu jest'i rapor olarak sunmak hele'ki bu güzel kuzuları sizler ile paylaşmamak biraz eksiklik olurdu. Teşekkürler kardeşim teşekkürler:thumb:
*** balıkları görünce aha dedim Erkan abi şimdi başlıyo. ama bizim levent'in stoktanmış. afiyet olsun abi. şu spin işini düşün artık diyorum
Bana balik verme, balik tutmayi ogret demis pek bu ogretiye uymasada guzel hareket olmus, zaten guzel insanlar guzel hareketler yaparlar. Tebrikler, guzel rapor
Hem Levent abimi hem de bu güzel hikayeyi anlatan Erkan abimi tebrik ederim :thumb: Hakikaten güzel adamlarsınız :clap2: :clap2: iyi ki sizleri tanımışım...
Sağolasın volkan Gönüller bir kalpler bir levent'im Deniz!! levent'in stokları var diye start vermedim bu sezonhihi hihi Spin işini ciddi ciddi düşünüyorum artık Berkan o senin güzelliğin bir mukabele Teşekkür ederim güven güzel dileklerin için Öğreti değişti cihan'ım'' bana balık verme balık tutuver'' oldu Sağolasın tekrardan:thumb: Kartal'ım o senin güzelliğin şımartma erkan abini her zaman kalbimdesin kardeşim:thumb: Cengiz'im ince eleyip sık dokuyan cengiz'im boğazın azgın sularında ki kader arkadaşım seni sevmeyen ölsün Teşekkürler fuat kardeşim,levent kardeşimi bu şekilde ödüllendireyim dedim Bu kuzuları ben tutsaydım daha iyilerini istemezdim sabri tekrarları derken bir daha ki sefer ben levent'e ikramda bulunurum inşallah:thumb:
Aslında takdirleri levent balıkları ben hakettim fatihhihi hihi O kadar uğraştım ki onunla sonunda elleri ile servis etti balıkları Sağolasın fatih:thumb: Helal hoş olsun hepinizegenco:hungry: l Teşekkürler inan bütün takdirler burdan ona zaten Aslında ne kadar küçük bir hareket ne kadar büyük taktir topluyor isa Biz insanlar küçük şeylerle mutlu olmasını becerebilsek, hırslarımızı ve kibirlerimizi çöpe atabilsek ne güzel olurdu değilmi Teşekkürler üstad:thumb: sağolasın selçuk teşekkür ederim bir mukabele
Bir acayip rapor olmus bu Keske banada boyle jest yapan arkadaslarim olsa :thumb: Afiyet olsun demek duser bana
Özkan afiyet oldu da:hungry: hele sen bir balıksız kal olmazsa ben pazardan bile olsa sana kargolarım