Merhabalar, Adım Levend Turgay, 81 istanbul dogumluyum. Bilişim ve sanayi sektörüne özel çözümler üreten girişimci bir firma sahibiyim. İstanbul - avr. yakası - Büyükçekmece'de oturuyorum. Küçüklügümden beri hep balık tutmaya çalışmayı sevmisimdir, uzun yıllar hic ilgilenmememle birlikde herhngi bir basarimda olmamıştır. Artık birazda iş hayatı stresinin beni başka arayışlara itmesiyle tekrardan bu merakıma yenik düştüm. Her zaman evin kenarında sakladığım olta takım yem vs gereçleri toparladım. Bir kaç hüsranla sonuçlanan deneme sonucu hevesimin halen kırılmadığını görüyorum, sanırım artık yavaştan devam edip ilerleteceğim. Organizasyonlarınızda mümkün olduğu kadar bulunmak ümidi ile rastgele diyorum. Hoşbuldum.
Merhaba öncelikle aramıza hoş geldiniz bende Avcılarda oturuyrum ileride beraber balık tutmak dileğiyle...
Merhaba, hoşgeldiniz.. Forum kuralları gereği imza ayarlarınızı yapmanız gerekmekte, ,mza bölümüne isminizi, doğum yılınızı, bulunduğun şehir ve kan grubunuzu yazmanız yeterli.. İmza ayarlarınızı aşağıdaki linki kullanarak yapabilirsiniz : http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
hoşgeldinizler birikmiş hoşbuldum efendim topluca teşekkürler sıcak kanlı olduğunuz için.. Bu zamanda böyle ortam oluşması zordur.