Hiç sahtem olmamıştı. Hiçde merak salmadım sahte konusuna. Kısmet bu ya........ Fethiye Kordon boyu dedikleri yerde, ( Tansaşın arkasında, yem ve balık malzemeleri satanların olduğu bölge ) attım iki kamışımı suya ve bekliyorum. Ufak balıkların tırtıklamalarını izledikten sonra ( En büyük zevkim bu ) hadi yemlerim bitmiştir dedim ve sarmaya başladım makinamı. Zorlandım. Kamışın ucunu hissetmeye çalışıyorum, hareket yok, ama makina ağır. Yengeç aldı dedim ve bırakır diye yavaş yavaş sardım; kurtulsun, bıraksın diye. Sardım, sardım ve sardım. En sonunda getirdim kıyıya. O'da ne, baktım 50 metre misina ve bir sahte. '' Eh oğlum Tevfik, hiç sahten olmamıştı; al sana sahte.'' dedim. Misinalarından temizleyip ayırdım sahteyi ve misinalarıda peçeteye sararak çöpe attım. Kaybeden arkadaşlar var ise, hiç üzülmesinler. güvenilir ve olması gereken yerdeler.hihi hihi Takımların arasında duruyor ve bayağı kaynaştılar birbirleriyle. Mutluluğuna diyecek yok. '' Aaaa o benimdi '' diyen var ise, sahiplenmeyin derim. Vermeyi hiç mi hiç düşünmüyorum. Bilesiniz.hihi hihi ( Not : Sahtenin fotoğrafını bugün çektiğim için tarih farklılığı olmuştur.)
Bahsettiğiniz kamış ilk göz ağrım ve göz bebeğim olan kamıştır. Sene 1985. Şu ana kadar hiç sıkıntı yaratmadı. Porselen ve yüzükleri bile hala pırıl pırıldır. Dikkatinizden kaçmadığına göre................................
Benimde dikkatimi çeken sahil boyu bi sürü kamış var demekki bi sürü de balıkçı var, ama sahil ne kadar da temiz, çer çöp pislik hiçbirşey yok görünüyor.Çok hoşuma gitti.Biz köprülerde pislik içinde anca kendi etrafımızı temizleyerek avlanabiliyoruz.
Satılan mal nasıl ki geri alınmaz ise, bulunanda geri verilmez. Havada bulut...................hihi hihi
Teşekkürler ederim Nuri kardeşim. Fırtına ve yağmurlardan fırsat bulduğum her dakikayı dolu dolu yaşamaya çalıştım. Verimsizde olsa, görüntülrle paylaşacağım sizlerle. Sevgilerimle.
İskenderun'dan attığım sahte oralara nasıl gitmiş anlam veremedim . Sanırım sahteyi yutan ve misineyi kopartan 5 kiloluk levrek oralara kadar yüzmüş