Harika bir blog.... makaralar, kamislar, sahteler, balikcilik forumlari, yillik arsivler... yabanci dilde olmasi sorun degil diyenler icin, el altinda bulundurulmasinda fayda var. http://kyfk.blogspot.com/ Sol taraftaki kirmizi linkleri takip ederek aradiginiz her seye ulasabilirsiniz.
Geniş bir zamanda incelenmesi gereken bir blog. Paylaşım için teşekkürler. Tercihlerimizde isabet kaydettiğimizin işareti olarak, bak burada böyle bir bilgi yazıyor. Gerçi sizde ki 3000, bende ki 4000 ama, sonuç aynı kapıya çıkar. hihi Shimano Sahara 1000 loaded with 6lbs line, and St Croix Premier Spinning.
Begendigine sevindim Inan kardesim. Selamlar... Evet agabey, sayenizde edinmistim o bebegi. Daiwa Crossfire, Exceler ve Regal modellerini kullanmaya kiydim ama Shimano Sahara'ya kiyamadim. Hala sifir vaziyette kutusunda durmakta. Dunyanin her yerinde amator balikcilarin derdi ayni demek ki. Bakin adam siteye ne yazmis: "Anyone who fishes knows it is a task to find the "Perfect combo", so we must convice the wives we need more gear or we'll go mad".