Herkese merhaba, 24 mart 2013 pazar boğazın meşhur ve zorlu meralarından birindeydim. hava çok güzel akıntı tam tadında birtek poyraz eksik. 200 gram kurşun atıyoruz balık heryerde olduğu gibi buradada çok seyrekti. birden fazla sanırkanat alan oldu ama bize nasip olmadı, denemediğimiz rapala kalmadı, kaşık bile kullandık ama nafile, en güzel olayım ise, rapala bedeni ile kurşun aynı arabedende idi. kurşun fırlayıp gitti, rapala ise havalanıp tekrar yanıma düştü , sonrada toparlandım doğru eve, güzel bir pazar sabahını son iki haftada olduğu gibi bir balık tutarak tamamladım. lüfer takipleri devam ediyor, inşallah bu yıl yakalamak nasip olur. [/URL][/IMG] 10 Mart tarihinde memleketim Düzceye gitmiştim, [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
tebrikler hakan güzel balık seninde belirttiğin gibi tuttuğun balık lüfer değil ama lüferimsi kaba sarıkanat bu arada doğa olayınıda fena yakalamışssın şahane resim. :thumb:
Tebrikler Hakan, çok güzel balık. Niceleri rastgelsin. Sahte konusunda şansın varmış. Nice güzel avlra dilerim.
Tebrik ederim, niceleri rasgelsin.. :thumb: Aynı gün bende balıktaydım, sert bir atış sırasında 150 gr kurşun koptu havalandı ve tak diye yanıma düştü, tam eğilip alacakken birden yuvarlanıp denize düştü ve gözden kayboldu bundan sonra çevresi yuvarlak değil köşeli kurşun kullanacağım :laughing:
teşekkürler özkan abi, umarım güzel bir sezon açılışı yaparız. teşekkürler kamuran abi, inşallah hepbirlikte tutmak nasip olur. teşekkürler volkan, giden geri gelirmi bilinmez ama bizim şansımız yaver gitti teşekkürler, nasip kısmet ama en azından kimseye zarar vermemesi sevindirici, kuşun kasası olarak 0,50mm misina kullanıyorum. yaklaşık 4 saat kullandım deforme oldu demekki
Tebrikler Hakan, bir olsun bizim olsun.Ayrıca balık lüfer olmaya dönmüş nerdeyse, manzara resmi ve gökkuşağını güzel yakalamışsın.
Teşekkürler isa abi, deniz ana cömertliğini yine gösterdi ve bizi boş çevirmedi. niceleri size rastgelir inşallah teşekkürler erkan abi, allah cümlemizi kazadan beladan korusun.