aşağıdaki fotoğrafdaki malzemenin bitmiş halini tahmin etmek için hadi biraz beyin cimlastiği yapalım size küçük bir tüyo malzemenin heriki ucununda delik olduğunu düşünün(çünkü deleceğim) ve kayıktan sırtı çekmeye yarayacak aynı zamanda balık sürüsünü andıracak eee bu kadar tüyo yeter (not belki sizin fikirlerinizle daha değişik kullanışlı bir sırtı oluşabilir )
arka tarafına üclü igne yerleştirip ön tarıfındaki delige misina baglıcaksın bu balıktan 10-20 tane yapıp hepsinden misinayı gecirip toplu rapala bagı yapıcaksın yani örnegin 20 tane olsun 20sinin arkasında 3lü igne vede 20 sinide misiniyı gecirip toplu rapala bagı atacaksın hepsi birden balık sürüsü gibi olcakdogrumu?
ona benzer tel artı şeklinde ve aynı anda 9 rapalayı birden çekebilirsin yanılmıyorsam onun başka versiyonu bu alet bende var
Ben meşrubat pipetini tek tarafı yapışkanlı lazer kaplama kağıdıyla kaplıyorum hem zahmetsiz hem yapması daha kolay hem de işe yarıyor. Lüfer kalem zargana sanıyor.
ben seytanın pabucunu ters giydiririm her seyden örenirim tek yerde usta olmak varken neden heryerde usta olmayayım
her yerde usta olunmaz usta olmak için çok tırmalamak lazım allah uzun ömür versin belki 50 sene sonra
ege okuduklarını bi deneyeceksin hüsran bi daha gene hüsran sonra tekniği kendin geliştireceksin ve usta olcaksın bi konuda yaş 30 a doğru o da hanım izin verirde balığa gidebilirsen