Bir bu eksikti

Konu, 'Genel Konular' kısmında Zıpkıncı İbo tarafından paylaşıldı.

1. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
  2. Feridun

Feridun feridun

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kaya balığı
    Eskiler boşuna dememişler "iyilikten maraz doğar"...

3. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Türk milleti olarak bedava yaşamaya,parasız hiçbirşey yapamayacağımıza inandığımız ve bu tip durumlara alışkın olmadığımız için ve bu durumun altında mutlaka birşey vardır düşüncesiyle almamış olabilirler.

4. uFuK-28

uFuK-28 Ufuk

En İyi Avı:
    72 cm levrek
    Arkadaşlar ben bu olayın şöyle olduğunu sanıyorum. Görelede balıkçılar arasında satıştan dolayı rekabet var ve senede birkaç kere bir balıkçı arkadaş bedava balık dağıtır bu ilk değil hersene yaptığı birşey ama konuyu birazdan çıkıp kendisine soracagım. selamlar

5. uFuK-28

uFuK-28 Ufuk

En İyi Avı:
    72 cm levrek
    Olay aynen yukarıda yazdığım gibidir. Birince ele sordum. Türkiyede devletin elinde hiçbir gıda ürününün zehirli olup olmadığını ölçmek için malzeme yokken bu balıkçı nasıl zehirli olduğunu anlamış olabilir olsa bile zehirli kim nerden bilecek sadece haber olsun diye yapılan karalama bir haber bence. İşin aslını ben daha evvelden biliyorum yazmak istemiyorum. Kısacası rekabet yani.

6. nidya78

nidya78 Aydın

Keşke yayılsa böyle bir haber kimse balık almasa. Bu kızıl çamur aslında bizler için tam bir fırsat olur. 1 sene kimse balık almasa gırgır mırgır kalmaz. ;)

7. uFuK-28

uFuK-28 Ufuk

En İyi Avı:
    72 cm levrek
    nidya78 hem haklısın hemde değil bana soracak olursan böyle yalan haberlerin yayılması bencede faydalı olur ama böyle iyilik yapan kişilere iftira atmamak kaydıylan. Aslında bu balıkları dagıtan kişi kendi cebinden dagıtmadı ona balık veren kişinin senede bir defada olsa burada bulunan halka jesti. Keşke benimde haberim olsaydıda bende bir kova kapsaydım.

8. nidya78

nidya78 Aydın

Ben sadece yalan haberin peşindeyim. Dağıtılan hamside birşey olabileceğini zaten düşünmüyorum. Kimse zehirli birşeyi dağıtmaz.