[/url][/IMG] gecen hafta sonutekne avında taze karidesle avladıgım cupra ama ne cupra degilmi gazete boyunda,tam yabani dedikleri boyutta,resimdeki küçük cupralardanda 13 adet yakaladım,bu sene çok şanslıyım çok herkese rastgele
Suat Abi merhaba.Maşaallah , hakikaten bir çupra pir çupra olmuş.Fotoğraflık olmuş.Çerçeveleyip , evde veya işyerinde baş köşey'e asmaya değer.Baktıkça , insanın ağzı sulanıyor adeta.Allah daim etsin inşaallah.Eğer sakıncası yoksa , kullanmış olduğunuz kaliteli çupra iğnenizi , misinanızı ve olta sistemizi yarsanız , çok çok memnun olurum.Mutlu huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey , gönlünüzce olsun inşaallah.Bursa'dan Hatay/İskenderun'lu Usta Olta Balıkçı'sı Suat Abi'ye kucak dolusu selâmlar.
tebrikler bize bu yıl iskenderunda böyle bir şey denk gelmedi gitti maşallah daha iyi avlar denk gelsin üstat
bu çupranın ağababasıymış abim biz bu balığa çupra demiyelim vardır elbet bir ismi nasılki çinekop büyüyüp lüfer oluyorsa bada başka bişey olmuş
Gerçekten müthiş bir balık, buna çupra dersek yazık olur. Tebrikler ellerinize sağlık, dört kişi doyurur artık, afiyet olsun :hungry:
karaagaç tarafında eski tugla fabrikasının karşısında 22 kulaç derinlikte gece avlandık.ama gece avına niyetin varsa saglam giyin derim rastgele
Bugün bir balıkçı dükkanına İSMİNİ VERMEYECEĞİM girdim ama çok şık bir yerdi girer girmez gözüme çarpan ilk şey 2-3 kiloluk çipura''LAR'' ve trança''LAR'' dı.. Sonra gezdim ileride yaklaşık 3-4 kiloluk güzel bir levrek vardı dükkandan hiç çıkasım gelmemiştiki levreğin ağızına 5 tane sinarit palazı sokmuşlar .. Çaktırmadan abi bunlar ne balığı dedim ısparoz dedii çok kızdım içimden sonra aldırş etmedim Porsiyonluk çipuralar olduğu yerde avuç kadar lidakiler aralar karışmış karagözler ve ciddiyim yaklaşık 7-8 tane avuç içi kadar sinarit bebeleri içim yandı .. Abi bunlar ne yazık değilmi dedim,ne yazık olacak abiciğim dedi .. Amaa abi bunlar küçük yavru daha dedim ..Onların cinsleri öyle deyip bana sardalya hamsileri örnek gösterdi ..Telefonumdan 6 kglik bir sinarit gösterdim anladı ama sustu ..Abi ben eski foçalıyım dedim .DALGAYA VERDİ ..Elimde küçük balıklara dahil videolar var ne yapabilirim ? Başvurabileceğim bir yer yokmu ?