Merhaba deniz sevdalıları bugun merakımdan kaynaklanan hevesimden dolayı arkadaşlarımla balık avına çıktık ben tesadüfen bir kırlangıç balığı yakaladım ve bu balığıda ilk defa görüyorum balığın kanatlarındaki renkler beni çok cezbetti evde akvaryumda beslemek istiyorum ama bu konuda açıkcası çok bilgim yok yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
bence akvaryumda beslemek zor olur. anca havuzda felan beslemen lazım. ya da çok büyük bir akvaryum lazım. hiç akvaryumda beslendiğini görmedim o balığın..
Heves işte, benimde livarımda bir kere yavru deniz atı çıkmıştı bitli hindi gibi onu nasıl evde beslerim diye düşünmüştüm saatlerce Allah'tan bunun sadece fantazi ama yanlış bir fantazi olduğunu öğrenince hemen geri denize salmıştım şimdi bir çok yavrusu olmuştur.
Deniz akvaryumu sahibi isen bir ihtimal besleyebilrsin.Fakat bu balığın akvaryum şartlarında yaşayabileceğini sanmıyorum.
piranasından neonuna kadar bir sürü balık türü beslemiş biri olarak diyorum ki. YAŞAR. Kaya gibi balıktır kendileri. Cidden ben bu balığı her tuttuğumda elime alır biraz sever okşar kanatlarını açar, renklerine hayran hayran bakar geri salarım. Çünkü eti görünüşüne göre tatmin edici değil bana göre. Akvaryuma gelince bi deniz akvaryumunda beslenir, yannız denizinin suyunu iyi simule ederek ve fazla aydınlık olmadan çift olarak rahatça yaşatılabilir kanısındayım.