Bir düzeltme

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında mufi tarafından paylaşıldı.

1. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Geçenlerde burada benim bir mesajım olmuştu yem örneği vermiştim.. gözümden kaçtı.. sonra başka örnek verdim..aşagıdaki malzemenin tanımı ''Levrek katili olarak geçiyordu'' o gün serdar ın mesajı ile uyandım..

hemen akabinde firmanın yetkilisine mesajımı yazdım ve bu cümlenin ,

Levrek ustası veya Levrek avcısı diye değiştirilmesini rica ettim sagolsunlar konuya hassasiyet gösterip değiştirmişler.. kendilerine teşekkür ederim

2. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

İşlem başarılı :)

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    takdir edilecek bir davranis. musteri memnuniyetine onem vermek boyle birsey. ufak jestlerle çok buyuk sempati kazaniyorlar :thumb:

4. Yenerbey31

Yenerbey31 Levent AKSOY

Favori Kamış:
    Seytan oltasi
    Tesekkurler Muaffak abi.Aslinda benimde dikkatimi cekmisti.Bu isim cok daha yakismisreeling Bazen yazilan cupra katliami levrek katliami gibi basliklarda hic hos olmuyor aslinda.Emegi gecen herkese tesekkurler:rolleyes:

Rastgelereeling

5. greenfish

greenfish q

levrek katili'nin levrek ustası olarak değiştirilmesi taktir edilecek bi davranışmıdır tartışılır :D

6. 35fish

35fish ibrahim

Favori Kamış:
    Shimano aerocast 2.70 15-40 gr,shakespeare 2,10 10-25 gr-shakespeare2,70 ugly stick,1,98 cm
    Favori Makine:
    tica spin 3500,shimano exage 2500
    En İyi Avı:
    levrek 4,9 kg
    Bu tarz sloganlara ben de kesinlikle karşıyım.Sizin duyarlı yaklaşımınız ve firmanın hassasiyeti için teşekkürler :thumb:

7. uFuK-28

uFuK-28 Ufuk

En İyi Avı:
    72 cm levrek
    Arkadaşlar bu resimdeki sahteler gerçekten levrek avında öbürlerinden daha fazlamı iş yapıyor kullanan arkadaşlar varmı bu sahtelerden ? Bunu niye sordum kısaca anlatayım bilmem kaç tane sahte aldım kaç kere levreğe gittim hatırlamıyorum sanırım saat olarak yazarsam toplam kesin 70-100 saat arası at çek yapmışımdır ama hiç bırakın yakalamayı sahteme atlayan bile olmadı :( Denize düşen yılana sarılır misali bu sahteler iş yaparsa ısmarlıyacağım. Eğer olursa renk olarak hangisini tavsiye edersiniz. Şimdiden tşkr

8. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    sevgili Ufuk benim izlenimlerimde sıg sularda bu modeller balık avlıyor bana görede nedeni suyun yüzeyinden gelirken yaptıkları hareketten olsa gerek
    meşhur WTD dedikleri aksiyon şekli sanırım levreğin çok hoşuna gidiyor eger gece -sabaha karşı vs avlanıyorsan bunların beyazından bir tane al dene bakalım başarılı olursan diger renklerede girersin..:)

9. uFuK-28

uFuK-28 Ufuk

En İyi Avı:
    72 cm levrek
    Muvaffak abi yardımın için tşkr. Sabahta gidiyorum akşamda (gece hariç) ama olmuyor inşallah şeytanın bacağını kırarım bu sahtelerlen :)

10. 3182

3182

yurt dışından bir takım şeyler aldım. Bu resimdekilerin aynısı bir sahte hediye göndermişler :D

11. uFuK-28

uFuK-28 Ufuk

En İyi Avı:
    72 cm levrek
    Kadem güle güle kullan demiyeceğim sanırsam sana yaramaz o, sen bana postala ben güle güle kullanayım :). Sen bir dene sonrada rapor edersin artık.. İşte bu yabancı insanların ticaret anlayışı. Bizde olsa köşede varsa kırık çıkık onu kakalarlar ...Adamlar hep ileriyi düşünür bizse bugünü... Avmarketimden ısmarlamıyacagım 150 tl alana posta bedava imiş. 50 tl alana posta bedava yer bakmam lazım tabi bulursam :(