Geçenlerde burada benim bir mesajım olmuştu yem örneği vermiştim.. gözümden kaçtı.. sonra başka örnek verdim..aşagıdaki malzemenin tanımı ''Levrek katili olarak geçiyordu'' o gün serdar ın mesajı ile uyandım.. hemen akabinde firmanın yetkilisine mesajımı yazdım ve bu cümlenin , Levrek ustası veya Levrek avcısı diye değiştirilmesini rica ettim sagolsunlar konuya hassasiyet gösterip değiştirmişler.. kendilerine teşekkür ederim
takdir edilecek bir davranis. musteri memnuniyetine onem vermek boyle birsey. ufak jestlerle çok buyuk sempati kazaniyorlar :thumb:
Tesekkurler Muaffak abi.Aslinda benimde dikkatimi cekmisti.Bu isim cok daha yakismisreeling Bazen yazilan cupra katliami levrek katliami gibi basliklarda hic hos olmuyor aslinda.Emegi gecen herkese tesekkurler Rastgelereeling
Bu tarz sloganlara ben de kesinlikle karşıyım.Sizin duyarlı yaklaşımınız ve firmanın hassasiyeti için teşekkürler :thumb:
Arkadaşlar bu resimdeki sahteler gerçekten levrek avında öbürlerinden daha fazlamı iş yapıyor kullanan arkadaşlar varmı bu sahtelerden ? Bunu niye sordum kısaca anlatayım bilmem kaç tane sahte aldım kaç kere levreğe gittim hatırlamıyorum sanırım saat olarak yazarsam toplam kesin 70-100 saat arası at çek yapmışımdır ama hiç bırakın yakalamayı sahteme atlayan bile olmadı Denize düşen yılana sarılır misali bu sahteler iş yaparsa ısmarlıyacağım. Eğer olursa renk olarak hangisini tavsiye edersiniz. Şimdiden tşkr
sevgili Ufuk benim izlenimlerimde sıg sularda bu modeller balık avlıyor bana görede nedeni suyun yüzeyinden gelirken yaptıkları hareketten olsa gerek meşhur WTD dedikleri aksiyon şekli sanırım levreğin çok hoşuna gidiyor eger gece -sabaha karşı vs avlanıyorsan bunların beyazından bir tane al dene bakalım başarılı olursan diger renklerede girersin..
Muvaffak abi yardımın için tşkr. Sabahta gidiyorum akşamda (gece hariç) ama olmuyor inşallah şeytanın bacağını kırarım bu sahtelerlen
Kadem güle güle kullan demiyeceğim sanırsam sana yaramaz o, sen bana postala ben güle güle kullanayım . Sen bir dene sonrada rapor edersin artık.. İşte bu yabancı insanların ticaret anlayışı. Bizde olsa köşede varsa kırık çıkık onu kakalarlar ...Adamlar hep ileriyi düşünür bizse bugünü... Avmarketimden ısmarlamıyacagım 150 tl alana posta bedava imiş. 50 tl alana posta bedava yer bakmam lazım tabi bulursam