herkese selamlar bir kaçresimde ben yükleyim dedim özellikle yemler hakkında yorumlarınızı bekliyorum
Yemlere diyecek hiçbir şey yok tabii ki. Fakat Decathlon'dan alınan yemlere fazla güvenmeyin, balığa denk gelmemiş olabilir ama diğer sahtelerime göre çok çok etkisizler. Bir de şunu eklemek istiyorum, kesinlikle Rapala Shad Rap konusunda iyi bir tercih yapmışsınız, aynı modelin Hot Tiger (biraz daha kızıl) rengiyle kendi boyundan daha küçük tatlısu levreği almışlığım var. İyi bir avcı. Rastgele.
çok güzel bol avlar olsun, en üst fotoda sol altta rapala shad-rap var yeşil-sarı-turuncu renklerden oluşan bana hediye geldi o rapalada acaba iş yapıyormu turnada levrekde
onu denemek kısmet olmadı ama şüphem yok çok avcı bir görünüşü var birde dıves to modeli rapalanın benim çok sevdiğim yemlerdir amagenelde meps türü kaşık kullanıyorum levrekte
teşekkürler yorumun için decathlon yemleri ben kullanmam çok zorda kalmazsam onlar misafir yemi acemi birine takdir edersinizki 25 tl lik rapala verilmez