Sevgili forum üyeleri hepinize tekrar merhaba! Yine bir at çek organizasyonuyla karşınızdayız! Katlımcılar: Halil Değişmez, M.can Acar, Murat Değişmez , tarih: 12 Kasım'ı 13 Kasım'a bağlayan gece saat 04:00'da buluştuk, bir gün öncesinden yapmış olduğumuz avdan sonra sabah suyu için sözleşmiştik! At çek başladı yaklaşık bir yarım saat sonra Murat Değişmez kendisi benim kardeşim olur havanın soğukluğuna ve uykusuzluğuna yenik düşüp oyundan çekildi ve arabaya uyumaya gitti! Muratcan ile ikimiz kaldık avlak biraz kalabalıktı ve bizim yerimizide almışlardı! Muratcan avlağa daha hakimdi yer değiştirelim dedi rüzgar biraz ters esiyordu çünkü! Yerimizi değiştirdik, Muratcan'ın oltasını 46 cm boyunda bir zargana ziyaret etti! Balığı salacaktık fakat iğneler çok sağlam oturmuş ve balık ciddi yaralanmıştı, mecburen bu balığı alıkoyduk! Hemen arkasından tekrar Muratcan'ın oltasına küçük bir zargana takıldı, ama hiç yaralanmamıştı aynen iade ettik ait olduğu yere! İlerleyen saatlerde yine Muratcan'ın oltasını bu sefer güzel bir paşa ziyaret etti! Paşa ile kısa süren mücadeleyi paşa kazandı! :shock: Neyse morali bozmadık devam ettik, başkada bi hareket olmadı :roll: bende bu arada sürekli sahte değiştiriyorum! Neyse gün ağarmaya başladı hafiften Muratcan dedi ki ''hadi su üstü yapalım '' iyi dedim! Muratcan sahte tercihini RIVER2SEA BUBBLE PEN 80 renk kodu : HD13' den yana kullandı ben ise RIVER2SEA ROVER 98 renk kodu: G15R'den yana kullandım, başladık WTD'ye derken benim oltama güzel bir paşa biniverdi, yanımda kepçe yok kara kara düşünürken paşayı Muratcan'ında yardımıyla kıyıya aldık! :mrgreen: Saat 06:40 43 cm gelen bu paşayı sabahın bize hediyesi olarak alıkoyduk! Biraz resim çekildikten sonra Muratcan ''yeter artık ben kaçıyorum'' dedi çünkü uykusuzdu Muratcan ile vedalaştık o evinin yolunu tuttu ben biraz daha devam edecektim! Bir kaç at çek WTD falan derken baktım sahtenin arkasından bir paşa geliyor takip dedikleri bu olsa gerek aksiyonu hiç bozmadan devam ettim sonrasında ise GÜÜÜM paşa bindi sahteye kalama başladı cırlamaya biraz o biraz ben, bu paşa baya bi hırçın çıktı derken misina boşalıverdi! :!: Paşa kurtuldu! :cry: Aynı bölgeye biraz daha at çek yaptım başka bir hareket olmayınca yeter artık dedim ve arabanın yolunu tuttum. Kardeşim uyanmış kahvaltısını yapmış beni bekliyordu, ama hala çok uykusu vardı, paşayı görünce uykusu dağıldı! :lol: Mutlu geçen bir av daha böylece sona erdi! Bir sonraki av raporunda buluşmak dileğiyle hepinize RASGELE!
tebrik ederim yine güzel ve hareketli geçmiş gününüzlevrekde göz kamaştırıyor maşallah ne diyelm darısı başımıza
Hava sert olmasına rağmen üşenmeden avlak yerine gitmişsiniz. Ödülünüzüde hak etmişsiniz. Tebrikler.. :thumb:
teşekkür ederim ! sen bu zarganadan sonra bir zargana daha takıldı oltaya bu zargana onun yanında dev kalır neredeyse sahte boyunda ona şaşırdık ama allah'tan hiç zarar görmemiş iğne batmamış kancanın oyuğuna oturmuş gelmiş aynen iade ettik! rasgelin!