Bir Levrek

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında koxford tarafından paylaşıldı.

1. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Değerli Dostlar merhaba. Bu pazar günü Sevgili Eşim Mine Hanım ile akıllara zarar bir levrek avı yaptık. Öte yandan, bir zamandır amatör balık avcılığıma (biraz fazlaca) amatör webmaster'lık da eklemekteyim:) Yaptığımız levrek avını, karınca kararınca tasarlamaya çalıştığım (aslında hazır şeyleri modifiye ederek vücuda getirdiğim) blog üzerinden paylaşayım dedim. Bakalım beğenecek misiniz:

http://aykutaykut.ay.funpic.org/?p=238

Son düzenleme: 7 Mart 2011
  2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    az önce youtube de gezinirken gördüm bu video nu,sahte balığın ağzından fırlayınca üstüne gelmedi deyilmi Aykut?
    ve balığı kaçırınca yüz ifadene çok acıdımğımı söylemeliğim:D kendim kaçırmış gibi oldum vallah:D
    eline yüreğine sağlık kardeşim,çok güzel faydalı paylaşımlar yapıyorsun:)

3. emrepasa

emrepasa emre

Aykut hocam blogun hayırlı olsun...
    Bende bir turna kaçırmıştım bu şekilde.
    Su da 1 cm olması yetiyor galiba.İlla kaçacak ya:)10 dakıka yerimden kalkamamıstım...
    Ellerine sağlık yine güzel bir paylaşım.
    Rastgele.

4. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Aykut
    Burada seninde hatan var.
    Şöyleki;
    Bu pozisyona kadar getirilen balık sahile vuran dalgalara bindirilmeli,katiyen CD'de görülen şekilde sahte levreğin konumuna dikçe pozisyonda kaldırılmamalı,aksine olabildiğince yatay çekilerek,dalgalarında yardımıyla kıyıya sürülmelidir.
    Hiç olmazsa bu şekilde balık sahteden kurtulsa bile,kendini toparlayıp,geri dönüp kaçamayacak kadar sığa getirilebilirdi.
    Keza neden balığa doğru hışımla koştunki.
    Bu yüzden balık içgüdüsel olarak dahada panikledi ve geri dönüp kaçma hamlesini yapabildi.
    Eh,iğneler tam otursymış kurtulamazdı ama her ihtimali düşünmek lazımdır.
    Sevgiyle kal

5. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Ne inanmıyorum Senin güzel avlarını artık buradan mı takip edeceğiz. Hayırlısı olsun .Oooooo harika kaçırmışsın balığı, Levreği kaçırmak o kadar zevkli bir şey ki anlatılmaz anca yaşayan bilir :) Rastgele diyorum

6. ESER BABAOĞLU

ESER BABAOĞLU ESER

Favori Kamış:
    REMİXSON MASTER 4 MT
    Favori Makine:
    REMİXSON MAGNUM 6000
    Bir şey Sormak Istiyorum,öncelik Olarak Paylaşimin Adina Teşekkürler.bu Levrek Avi Için Kum Plaj Yada çakil Plaj Olmasi Bir şey Fark Edermi.bilgi Verirseniz çok Sevinirim.

7. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Tekrardan tebrikler Aykut Bey. Kıyıya kadar getirilmişse, alınan zevkten dolayı dolayı o balığı tutulmuş sayarım :) Blog da hayırlı olsun.

8. OMMG

OMMG OKAN

Blog hayırlı uğurlu olsun,av için de üzüldüm ama zaman zaman hepimizin başına gelebiliyor,nasip değilmiş.Avlarınız daim olsun ( mümkünse kaçmasın :D )

9. gbasibek

gbasibek Gürcan BAŞIBEK

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin
    Favori Makine:
    Okuma Trio30
    En İyi Avı:
    1.5 Kg Levrek
    Blog hayirli olsun Aykut levregin kacmasiyla ilgili tum duygular yuzunden okunuyor :)

10. 29519

29519

Çok güzel bir anlatım olmuş gerçekten tebrikler. Veee o kaçan balığın arkasından yapılan bakış, önce balığın gittiği yöne bakılır ve içten geçirilir acaba gittiği yöne oltayı atsam mı? diye, sonra kafa kaldırılır engin denize bakılır ve at çek yapılmaya devam edilir. :D

11. alpay79

alpay79 Alpay TERAZİ

Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    Aykut Hocam,
    Balığın kıyıya kadar getirilmesi bence yakalanmış sayılması için yeterli:)
    Bu arada mekanda benim en sevdiğim avlak, çok güzel kalamar da yapar. Arkadaşım oralardaymış, "abi, genç bir çift at-çek yapıyordu" deyince anladım sizin olduğunuzu, nitekim foruma da bakınca bu videonuzu gördüm.
    Ben cumartesi günü ortamı yokladım, martılarla heyecanlı dakikalar yaşadım :=) sizinki kadar olmasa da enteresan bir avdı.

Avlarınızın bereketi daim olsun.

Saygılarımla

Alpay

12. dqn

dqn doğan

Favori Kamış:
    olta
    abi hayırlı olsun yeni site...
    forumu boş bırakmazsın inşallah...:D

13. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Aykut abi blogun hayırlı olsun. Kendi adına paylaşımlarını biriktirebileceğin ve bizler için takip edilmesi gereken bir blog. Umarım trofe levreklerle süslersin.

Balığı kaçırmana çok üzüldüm. Balık kaçırmak nedir artık bende biliyorum ve halini anlıyorum :) Nasip değilmiş.

14. ozcan_yildiz

ozcan_yildiz Özcan Yıldız

Favori Kamış:
    Fladen Vantage 240 cm
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000Vi
    En İyi Avı:
    Turna 50 cm
    Kısmet değilmiş diyelim, ama görüntüler harika gerçektende, blogta hayırlı olsun bu arada Aykut, ama sakın blogun üzerine düşüp buraları da ihmal etme. Avlarını imrenerek takip etmeye devam ediyorum, hayatı doya doya yaşıyorsun, bu da çok hoşuma gidiyor. Sağlıcakla Kal.

15. İzmirli51

İzmirli51 Fikret ALAYLIOĞLU

Favori Kamış:
    2,59 cm Shakespeare UglyStik Lite, 2,40cm Dam EMotion 25 IM6X ,
    Favori Makine:
    Sahara 3000FD ve Sonora 2500FB - 4000FB
    En İyi Avı:
    Levrek 1,950 kg
    Sevgili Aykut Kardeşim, blogun hayırlı ve katılımcıların çok olsun. Video çok güzel,(çekimi yapanın ellerine sağlık, yakında av sitelerinden kameramanlık teklifi alabilir, dikkat!:) ) kaçan balık için sadece şunu söyleyebilirim, " yaşayacağı varmış" .
    Günlerin güzellikle dolu geçsin.Sevgilerimle.

16. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Aykut blogun hayirli olsun.
    Cok ilginc geldi video bana.Cunku levregin bu kadar cevik olabilecegini hic tahmin etmemistim.
    Birkac gun once de bana oldu.At cek ile ilk barakudami (ilk tuzlusu spin avimi) yakalamistim.Tam kiyiya kadar getirdim ve kurtuldu kacti ( Gerci dun telafi ettim :p .ilk barakudami aldim spin ile.Cok fena bulasti spin hastaligi bana.Hadi sonumuz hayrola :D )

17. GYILMAZ

GYILMAZ GÖKHAN

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Minakop 3KG
    Aykut blogun hayırlı olsun,bence çok güzel bir paylaşım olmuş.Levreği kıyıya kadar getirmek bile güzel ayrıca iyi bir tecrübede olmuş.Güzel avlarının devamı dileğiyle.
    Rasgele,

18. buck

buck ilyas

Favori Kamış:
    Okuma salina seaspin 2.40, Cormoran bullfighter 2.70, remixon sea lion 1.80 jigging
    Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000FD, Okuma trio40, Ryobi oasys 4000,Daiwa BG20
    En İyi Avı:
    işte orası henüz bir netlik kazanmadı
    Aykut bey gercekten içim sızladı;
    ama olsun,ikinci raundu da var bu karşılaşmanın.
    En azından eliniz şişmiyor (benim gibi tutamaya tutamaya :) )
    bize de bir ders niteliğinde olmuş o video, teşekkurler ve blogunuz hayırlı uğurlu olsun, bol bol video ve paylaşımlarınızı okumak ümidiyle, saygılarımla...

19. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Aykut merhaba, öncelikle çok güldüğümü söylemeliyim.Başıma geldi bana da güldüler. Denizde balığın üstüne yattım,kardeşim abi balık altında dikkatlice kalk diyor,yavaş ve kontrollü biçimde kalkıyorum ama yok,levrek tüymüş.Islandığımla kaldım. Ama söylemeliyim, bizim evde hanım başta olmak üzere seyirci çoktu.O anın heyacanıyla üzüldün ama az sonra üzüntünün geçtiğinden eminim. Hep yakala,arada bırak ama bazanda balık hemen kıyıde kaçacak.Hayatın boşlukları yoksa nasıl dolacak sevgili Aykut.

Aykut'cuğum, bir konuda danışmak istiyorum,özelden GSM numaranı verir misin? Mine hanıma da selam ve saygılarımı yolluyorum.

20. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Aykut abi paylaşımın için teşekkürler. Bazen kısmetten ötesi olmuyor. Yine de levrek kıyıya gelene kadar adrenalini hissetmek paha biçilemez:)