Yıllık izin sırasında bir tane bile balık alamadığım tatilden sonra sıkıcı bir hafta ve Cumartesi gunü sabahı umitsizce deneme yapayim dedim sonucsa benim icin sürpriz oldu ve sonunda 2 lufer kandırdım.
tebrikler bu sabah ben de gidecektim balığa ama uyanamadım bir türlü yarın sabah kısmetse ben de giderim artık ))
Evet siftah yaptım ve ekipman benden av icin olumlu sonuc aldı. Balıkları saat dokuzda ard arda 2 atışda akında sonrasında ise takip be yok. Umarım yarın sende nasibini alırsın Teşekkürler hocam sanad rast gelsin. Dün bir öğrenci selam getirdi senden Aleykumselam. Kamis 240 v system 10-40 atar Makine 2 hafta ( geçtiğimiz iki hafta ) 92 tl den 115 tl ye çıkan makine ( spro) Sahte özelden yazacam. Makinenin fiyat artımı beni deli çok kızağının o konuya bu yüzden ekipman hakkında da bundan sonra yazmayacam. Favori kısmından da sildim ayrıca. Amin guzel balıklar yakalarsinda bende biz boş geçtiğimiz günlerimizde okuruz.
Her fırsatta deneyim hocam 9 gunluk tatilde sıfır di. Umutsuz anımda yakalandım. Biraz da kısmet ısı. Aksam yine gitt meraya lufer alan yoktu. Meraya iki tane girmiş sanırım onları da bana kismetmis. Şimdi den bol şanslar.
tebrik ederim dişlilere devam .yeni oyuncaklarında hayırlı olsun . Meraya kalabalık gidip tüm balıkları kaçırmış olmayasınız kardeşim :laughing: :laughing: rasgele artık senden de bir paşa raporu alma zamanı geldide geçiyor haberin olsun.
Bende bekliyorum ama yakalanacağıma inanmasamda denemekren vazgeçmiyorum. Teşekkürler. Çok sağolun. O paşayı bir yakalasam benim paranında resmi olacak ama baligi yakalayamiyorumun
Tebrikler Erkan. Eli boş dönmemişsin ne güzel. Bence levreğe o kadar takılma. Bu sefer kendi kendine sıkıntı yapacaksın levrekte levrek diye. Zaten artık bu zamandan sonra levrek raporları yayınlayacağız/okuyacağız. Gider ayak lüferler daha iyi misafir olmuşlar bence
Levrek avını çok övülüyor ondan merak saldım lüferin yeri bende ayrı tabi. Su iki lüferin bir direnişi var takdiri hakediyor. Teşekkürler çok sağol yalnız senin lufer raporlarını daha dogrusu kofana raporlarını bekliyorum.
ben de sabah iki tane aldım lüfer, boyutları 30 cm nin üzerindeydi, bu sene kendime söz verdim levrek harici rapor açmayacağım diye )) buradan paylaşayım dedim