sevğili dostlar işden daha yeni geldim ve interneti açtım tabiki sitemizi buğün terzi yükse'i gördüm biraz anı muhabbeti kısa bir anı daha eylül ayının başları biz burada barbuna ğideriz eylül ayı barbunu irice olur kepez barbunu olarak adlandırırız c tesi günü 35/40 tane barbun yakalamıştım 5 li 6 lı çapari 30 luk kurşun 30 luk misina kamışta kazır tak fırdöndüden 25/30 mt ileri attımmı diplet misina 30 cm civarında salımma payı bıraktın mı meret eğer oalarda geziniyorsa yeminiz de travla (boru kurdu ) ise misinaya gelmemesi mümkün değil başlar önce hafiften hafiften tıklamaya eğer balık gurup halinde ise tüm yeme saldırır gurup balığı olduğu için yemi kapan yutmak ister ve misina elektirik çarpmış ğibi sallanır hafif den kamışı 1/2 defa indirip tam dik yapın bırakın ve makinayı sarmaya başlayın dipten beşibirlik takmış ğelin gibi salınasalına ğelirler terzi sabah5,30 civarın da limana iner hemen yerini alır takar misinayı denize indirir taburesini altına alır artık balık vuracak misianaya eh artık ğel keyfim gel artık bir cigara yakayım der çebine elini atar eyvah siğara yok öteye beriye dalanır ama nafile yok yok yok siğarayı almamış adam 100 kğ bir ğöbek var koşuda 2 metre önünde ğidiyor adamın çarşıya gitse oooo aradan ğeçer yarım ssat limanın karşı tarafında 500/600 metre yukarıda ömer abinin evi var o da hastaya dün de ben onlara gazı verdim içi içini kemiriyor ömer abi balkona çıkıyor bakır terzi limanda atış halin de onu kolluyor içraat varmı diye terzi bakıyor ömer balkona çıkmış tamam diyor siğarayı bulduk ne yapmalıyım etmeliyim derken uyanık terzinin aklına hemen cinlik ğeliyor başlıyor at çek yapmaya atıyor misinayı denize 5 dk bekliyor hafşf bir zımna hareketi misinayı çekiyor eğilir balık toplama hareketi yapıyor tekrar misinayı atıyor bir kıyıdan da ömer abiyi kolluyor ömer abi bir o yana bir bu yana dayanamıyor kamışı kaptığı ğibi 10 dk içinde liman da terzinin yanın da yerini alıyor ulan terzi balık varmı diyor terzi cin ğibi ya ömer abi hayırdır der ulan balık varmı fırıldak terzi deminden beri sana bakıyorum kaç balık aldın der terzi ya ömer abi valla siğaram yok ver şuradan bir siğara da bak balığa der ömer abi siğarayı verir terzi siğarayı kaptığı ğibi hemen yakar ömer abi hani lan balık der terzi kıskıs ğüler abi siğaram yoktu seni kandırdım der ömer abi kamışı terzinin kafasına patlatır terzide balık yerine benim oğlumun ......tut der sevğilerimle