Bu hafta sonu havanın ve vaktimin müsait olmasıyla sabah 6:30 gibi evden çıktım. aklımda sahte ile sarıkanat var. karşıya geçtim , geçen sene balıksız dönmediğim karaköy iskele tarafında saat 8:00 gibi oltama sahte takarak suyla buluşturdum. lakin dişli alamadım. çapari atanların ilerilerden güzel istavritler almaları ile bende istavrit'e döndüm. ara ara kaşık atanlar dişli aldılar. avıma 12:30 gibi 2 kg civarı istavritle son verdim . herkese rastgelsin . yer : karaköy kullanılan takım: 0,12 köstek 0,22 beden yeşil floş çapari kurşun: 75-100 gr
Özlemişiz be hakikaten çapariyi şöyle dolu dolu çekmeyi özlemişim yazdan beri.. haftasonu gidip biraz çapari sallamak lazım.. istavrit nihayet görünmeye başladı tekrar.. Tebrikler, afiyet olsun..
çok değil 1 ay önce canlısının tanesini 1 tl ye satıyorlardı akşamları yemli için Avınızı tebrik ederim çok güzel gözüküyorlar.
Tebrikler uzun zamandır istavriti göremez olmuştuk. İstavritçiler için çok sevindirici bir haber olmuştur, herkese rasgelereeling
Teşekkürler Eser . Sabri bey teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim Özcan bey , daha irileri rast gelsin. İsa abi teşekkür ederim. nasibimiz bu kadar fazlası ziyan. Teşekkür ederim . Teşekkürler , istavrit için tam uygun zamanlar diyebiliriz. rastgelsin