SELAMUN ALEYKÜM.Bir sorum var ama biraz saçma olabilir kusura bakmayın 50-100 gram atarlı bir kamışla 30 gram sahte atsam wtd yapabilirmiyim?Yada öçyle sorayım 50-100 gram atarlı kamışla vtd yapılırmı esnekliği gayet güzel.
agırlıgı her ne kadar başkaları tarafından çok bulunsada bence iyi 250-260 arası suan tam markası aklımda olmadıgı için bilemeyeceğim.Peki 20-30 sahteyi normal bi insan ne kadar atar?Esnek ama sağlam bir kamış
ve aleyküm selam.. 1-) wtd yapacağın sahte 30gr su üstü bir sahtemi? 2-) 30 gr su üstü olan sahte nedir? yoksa kaşık mı? 3-) su üstü sahteler 10-12 gr geçmez.. wtd yacağın sahteler yani... 4-) sahten dalarlı ise zaten wtd yapmana gerek yok.. 5-)15-20 gr sahteyi 50-100 gr atarlı kamışla uzak mesafeye atman problem li olur.. 6-) hadi attın diyelim.. bu tür kamışın ağırlı seni kısa zamanda yorar ve seni bu işte soğutur.. o nedenle sen gel 10-30gr veya 10-40 gr atarlı bir 2,70 cm kamış al..bu işi kökünden çöz..
HEY MAŞALLAH MAKİNALI TÜFEĞİ GEÇMİŞSİN ÜSTAD ... BEN İSTİYORUMKİ ATARI BİRAZ YÜKSEK OLSUN Kİ 60-75 GRAM KURŞUNLA YEMLİ ve ÇAPARI ATABİLEYİM. SAHTELERDE 30 GRAM WTD GEREKMEYEM CAM RAPALA levrek katili rover 128 20 gram olan wtd isteyen popper 60 gram agırlıgında başka bir sahte ama bu sahte batan tip...ben birazda ucu esnek ama sağlam oldugu için böyle bir şey düşündüm.
sebebi nedir üstad anlamadım da şuan sahte kullandıgım bir kamışımı 10-40 atarlı olan bir kamış 40 gra kurşunla yemlide vede çaparide kullanıyorum.Balatta bilirsiniz belki istanbul balat akıntısız dalgasız bi yer.Ayrıyeten hiç bir sorun oluşmadı sebebini söylermisin siz biliyorsunuz ben cahilim
muhammet WTD yapabilmek için zaten kamışın çok esnek olması iyi değildir 50-100 gr atarlı bir kamış atçek yöntemi için yapılmamış olsada gayet güzel atçek yapılabilir tek sorun bu tip bir kamışla 30 gr. sahteyi istediğin mesafeye ulaştıramaman olur
ALLAH RAZI OLSUN abicim ozm kamışın ucu çok esnek olmayan bir kamış bulurum 50-100 atarlı 30 gram meselesine gelince BAHÇEDE az esnek olan 50-150 kamışla 25 gram agırlığı 32 metre savurabildim.İSTEDİĞİM KAMIŞ AYNI ESNEKLİKTE 50-100 GRAM ATARLI BİR KAMIŞ HERALDE 30 GRAMI BUNUNLA 40-50 SAVURURUM Kİ BU YETER .Tabi ki bu benim görüşüm SİZİN GİBİ ABİLERİMİZ DAHA İYİ BİLİR.