Dün gece saat 03:00 civarı yakaladığım kalamar.Bana yetti.Sabah güzelce temizleyip terbiyesini yaptım.Bu akşam yerine ulaşacak. Yalnız sabah altı civarı Biz olay yerine gelmeden 5/10 dk önce izmirliler bilir bornavadaki topçu alayının oradaki kavşakta (manisaya giden alt geçidin üzerindeki kavşak) trafik kazası vardı şehirler arası otobüs ile polis arabası kafa kafaya çarpışmış 0rtalık savaş alanı gibiydi.Maalesef bir polis memuru vefat etmiş diğeri ise yaralıydı.Bu olaya sıcağı sıcağına şahit olmak çok etkiledi bizi.Allahtan rahmet ailesine başsağlığı dileriz
Kalamar için tebrikler ve afiyet olsun. Kaza için bende üzüldüm. Vefat edene Allah rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar.
Evet, bir tane ama gerçekten güzel. Bir tane olsun, senin olsun ve böyle olsun. Rast gele... Kaza için üzüldüm, Allah rahmet eylesin ve ailesine sabırlar versin.
Allah polislerimizi korusun, vefat eden polisin yakınlarınada Allah sabır versin. Av İçin de tebrikler
Tebrikler,güzel bir kalamar.Bu arada vefat eden polisimize gerçekten çok üzüldüm.Allah bütün polislerimizi korusun.Ayrıca aileside sabırler diliyorum.
Evrenim nereden aldın bu güzel kalamarı kıyıdan mı? tekneden mi? Tebrikler Evrenim.Kazada gerçekten üzücü ölenlere allah rahmet eylesin, geride kalanlara allah sabır versin.