Pazar sabah 8:00 de yola koyuldum hava kapalı ve yağmurluydu..Güzel bir sabah tı sessiz huzur dolu; biraz gözlem yaptım ve çinekop çaparimi açıp şansımı denemeye başladım daha ilk atışta güzel bir çinekop geldi şaşırdım ,güzel bii gün olucak derken diğer atışlarım nafile oldu..tık yok, bide üstüne karışmalar takılmalar derken ne yapayım kısmet döneyim artık derken takım satan abi ninde telkiniyle biraz daha kaldım iyi ki kalmışım..kaşık taktım attım suya takım gelmiyo dedim yine taktık galıiba ,zor sarıyorum biyandan da yanımdakilere bakıyorum allah allah yakında misinada yok vee derken koca canavar şok şok şok.. panik derken hop balık uçtu arkaya öle bi savurdum ki herkes başımda güzel bi lüfer . oh dedim bütün yorgunluğum gitti ... avını yakalayan aslan edasıyla gururlu ve mağrur bir halde eve döndüm... Darısı başınıza...
Çok güzelmişte deniz yıldızlarını niye getirdini bende tuttujm30 cm di geri saldım Keşke bıraksaydınız.
ıslan ya olsun değmezmi maşallah diyelim nice avlarının devamını dilerim.harika bişiy olsa gerek bende cumartesi sabahı gittim ama tık yok kovalamaca var ama tenezzül eden yok doğrusu senin avı gördüm yine iştahlandım hadi hayırlısı.
Sevgili Gökhan tebrikler..Afiyet olsun..Islandığına değmiş doğrusu.. Umarım bir sonraki avındaha bereketli geçer...
Gökhan tebrikler, yıldızlarda adeta çinekop familyasının denizlerin birer yıldızı olduğunu hatırlatır gibiler.
Oh Maşallah ne güzel bir gün olmuş avınızı yakalamış o heyecan yaşamışsınız. Avınızın bereketi daim olsun. Bir Her zaman Sıfırdan İyidir
Abi yazını geç farkettim kusura bakma üsküdara bu sene hiç gidemedim. Mert ile de iletişime geçemedim. kerata telefonunu değiştirdi sanırım. Sen haber alırsan beni de haberdar et olurmu Gökhan abi ? SAygılar
Eywallah abi konu hem Mert hemde üsküdar hani balık falan yaparsa haberimiz olsun abi. Sen oralardasın, biz uzagız... İyi günler