Bir teşekkür, bir gözlem ve bir soru.

Konu, 'Kamışlar' kısmında canbörü tarafından paylaşıldı.

1. canbörü

canbörü ali

Favori Kamış:
    cormoran bull fıghter
    Favori Makine:
    shımano catana 40
    En İyi Avı:
    aranıyor.
    Daiwa crossfire 270 30-80 gr atarlı kamışım ve ufak-tefek siparişlerim geldi. Öncelikle hızlı ve güzelce paketlenerek gönderdikleri ,ayrıca hediyeleri için anadoluavmarketi'ne teşekkür ederim. Gelelim kamış hakkındaki ilk izlenimlerime:
    ufacık ama çok sağlam görünüyor. Elinize aldığınızda daiwa olduğu belli. Çok da hafif. Herzaman yaptığım gibi elimle esnettiğimde, carbon olduğu için çok güzel esniyor. İki parçalı, 10-30 gr atarlı, Carmoran Bull Fingerin tahtını sallayacak gibi. Şimdi sıra geldi makinaya.
    Geldik sorumuza: linkteki http://www.anadoluavmarketi.com/u-gamakatsu_worm_offset_ewg__16_-4396.html iğneyi aldım ve bir sasiye taktım ancak bana sanki avcılığı olmayan bir sistem gibi geldi. Sizce bu sistemin avcılığı var mı, denediniz mi?

2. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-40 8 bilyeli
    En İyi Avı:
    (CEYLAN PALAMUTU 1.250 KG) (LÜFER 1 KG) (LEVREK 1.KG ) (SAZAN 53 cm)
    Ali kardeş linkteki igneler ve silikona takılması sisteminin adı Texsas Rig sistemidir bu yöntemlede levrek avcılıgı yapılmaktadır bizzat kendim tutmuşlugum yoktur ancak bende de aynı sistem bulunmaktadır detaylı bilgiyi googleden Teksas Rig yazarak bulabilirsin.