selam arkadaslar basliktada yazdigim gibi beni bir turna aski sardi resimlerine av videolarina baka baka icim gidiyor kardesler bu balik icin silikon baliklar aldim sonra dip icin silikonlar aldim kasiklar aldim slikon baliklar icin bi sprey var koku icin onu aldim ama bu baligi nasil titacagimi bilmiyorum ( bu silikon baliklarla yada kasikla nasil tutabiirim bu baligi kasigi kullanma yöntemi nasildir yada slikon baliklari bana bi Turnaci arkadas yardim etsin lütfen ben yurt disinda yasiyorum bulundugum bölgede bu baligin oldugu bi göl var olmadi bu balik icin sirf bi hafta sonu türkiyeye gidip tutacagim öyle bi merak sardi yardimci olursaniz cok sevinirim tesekürler
Merhaba Ercan, Bregenz Münih'e cok uzak degil. Atla bir gün gel Münih'e beraber hem baliga gidelim hem de sana turna tutmasini ögreteyim. Olmazsa bir gün ben de Bodensee'ye balik tutmaya gelebilirim Balik tutma lisansin var degil mi? Selamlar, sevgiler..
kardes buyur gel istedigin zaman tutatir dogrusu sen tutarsin ben tutmaya calisirim valla hic sorun degil gelirim bende munihe ama lisanssim yok bregenz bodensee nin bir bölümü özel sahsa ait o yüzden o bölgede lisans olmadan senelik kart alarak tutabiliyoruz ben oraya gelince günlük kartla tutamazmiyim bildigim kadari ile günlük kartla tutacaksan lisansa gerek yok tesekürler
türkiyeye gel ama turna için gelme buralar malesef kontrolsüzlğk ve tırıvırı,ağlardn kan ağlıyor sen oralarda bak turnaya
mesut usta seninle ins bi gün gideriz baliga artik ya sen gelirsin misafirm olursun yada ben gelirim bu vesileyle usta bi balikci arkadasimiz olur
Maalesef lisansin olmadan Almanya'da hele Bavyera'da balik tutma sansin hic yok.. Avusturya daha esnek o konuda.. Bir gün Bodensee'de bulusuruz o zaman