Merhaba arkadaşlar uzun zamandır işlerimin yoğunluğu nedeniyle balığa gidemiyordum ta ki düne kadar hafta başından ekip arkadaşlarmla birlikte balığa gitmenin planını yaptıktan sonra nihayet 02,06,2012 günü avlağa gitmek için buluştuktan sonra hep birlikte Orhan abimin mekanına gittik yemlerimizi ve avlak durumunun bilgilerini aldıktan sonra Orhan abiyle vedalaşıp avlağa doğru yola çıktık.Yolda aracımız bozulunca (kayış attı) tamircimizi çağırdık bu arada vakit kaybettikçe umudum azalıyordu nihayet tamirci gelip gerekli işlemleri yapıp bir daha aynı sorun olursa diye kayış takmayı biraderim Ayhan'a öğretti ve yola koyulduk tam tamam derken haydaaa banghead cyr idk tekrardan kayış atınca bunalıma girmeye başladım tamam dedim bu iş yattı Ayhanın yoğun çaba gösterip kayışı takmasıyla bidaha denedik dualar eşliğinde nihayet avlaktaydık ama avlak hafta sonu olması sebebiyle çok kalabalıktı neyseki olta atacak biyer bulduktan sonra oltalarımız suyla buluşturduk ilk mırmırla açılışı yaptıktan sonra diğerlerini resimler ve video anlatsın aşağıdaki resmi çektikten sonra ikinci paşayı almam uzun sürmedi reeling İkinci ikiz paşayı alır almaz videosunu çektim :thumb: videoyu izlemek için lütfen tıklayınız..Sevincimi maruz görün biraz abartmış olabilirim http://www.izlesene.com/video/pasa-mpeg4/6271359
Tebrikler sevgili Ahmet kardeşim, avını tam doğallığıyla izledim, benim çok hoşuma gitti, bu arada çok sevgili adaşım Orhan kardeşime ve sana, hepinize...selamlar, sevgiler hoşça kalın.
En az kendim yakalamış kadar sevindim ve gururlandım.Yaşanan aksilikleri duydukça üzülüyordum,balık haberlerinin üzerine bu resimler de gelince çok güzel oldu.Daha iyilerinin gelmesi dileğimle, Orhan Babacığım çok teşekkür ederim,ellerinden öpüyorum,sivriceye ve dostlara selamlar.
Tebrik ederim Ahmet bey. Tüm olumsuzluklara rağmen yine yılmadınız ve sonunda mükafatını aldınız. Tebriklerimi yineler ve avlarınızın daim ve bereketli olmasını dilerim. Rast gele....
Demek ki Orhan abinin boru kurdu al demesinde ki ısrarı bu yüzdenmiş sağol Orhan abi teşekkür ederim arkadaşlar.
Sevgili Ahmet tebrikler; Güzel bir av güncesi olmuş,yakalanan balıklar bu zamanda kıyı avcılarını imrendiren cinsten Orhan abiye de selam bu arada,bir daha ki sefere yemleri kargo ile göndermiyeceğiz,bizzat koliyi ben getireceğim olmuyor böyle Daha iyi avlarınız olması dileğiyle,Selamlar.
Tebrikler. Ortaya karışık balıklar harika görünüyor Kıskandım ne yalan söyleyim ama bu beni daha çok kamçıladı yarın akşam için
Sevgili Orhan kardeşim, Talip Girgin ile kulaklarını çınlattık, inşallah seni de tekrar aramızda görmek istiyoruz, bu arada hiç gözükmedin arada sırada bir merhaba de de sesini duyalım sevgiler hoşça kal.
Herkese yorumlarından ötürü çok teşekkür ederim senelik izinimi iple çekiyorum az kaldı 1 ay falan sonra heyytt beee ...
Orhan Babacığım kayın bilader ameliyat geçirince,işler sadece bana kaldı.Eskisi kadar balığada çıkamaz oldum,inşallah önümüzdeki hafta başı başlayacak tekrar. ellerinden öperim,sivriceye selamlar.