Assagida ki kareler Milliyet Gazetesinden alinmistir. Sitemizde boyle essiz bir goruntunun olmasini istedim. Gormemis olanlara keyifli dakikalar...Saglicakla... [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] Muthis goruntuler degil mi? Insana "ne farkimiz var" dedirtiyor. Ne farkimiz var? Japonlar bu canliyi avlamak icin bilimsel kotalari kotu niyetle kullaniyor. Karadenizli balikcilar Japon pazarlarina bu essiz ve bir okadar zeki memeliyi pazarlamanin yolunu ariyor. Karadenizde bilimsel hic bir dayanagi olmayan, yanlis bir kani uretilerek, hamsinin azalmasinda sorumlu yunuslar olarak gosteriliyor. Avlanmasina izin verilmesi icin baski yaratiliyor. Farkimiz bu.
bu değerli balık okadar akıllıki kuranda bile geçiyo abilerim bu balığı avlayanların ben offf hem insan canlısı hemde akıllı bir balık konuyla fazla alakası yok ama şahanı bilirsiniz onun bide cevizkıran diye bi prgmı var komedi orda k9 mu yunusmu akıllı tartışması var youtubede izleyin çok güzel diyoki şahan karada polisler k9 köpekleri kullanıyolar peki deniz polisleri !! onlar niye yunusları k9 yapmıyolar diyo hehehehe youtubede bakarsanız bulursunuz birden yunusu görünce aklıma geldide
Cok guzel goruntuler.. İnsan baktıkca daha fazla seyler yapmak istiyor.. Aynı zamanda bu canlıları katletmemiz ,ilkel duygularımızın ne derece esiri oldugumuzun gostergesi olarak karsımızda duruyor Degerli paylasımınız icin cok tesekur ederim..
evet gerçekten muhteşem yaratıklar sanki seninle konuşmak istiyor gibi bir izlenim yaratıyor insanda muhteşem. teşekkürler hüseyin alp bey
gercekten cok harika paylasim...avci bu güzelliklerin dogadan katledilmesine izin veremez...saglicakla...
teşekkürler hüseyin abi gerçekten çok güzel ve bilgilendirici görüntüler artık yunuslar nasıl yavrular diye bi konu açılmaz herhalde
Essiz yorumlariyla paylasimini ve konuyu destekleyen tum dostlarima cok tesekkur ediyorum. Deniz memelilerinin bizlere ogretecegi daha binlerce sir var.Dunya denizleri onlarin varligiyla daha anlamli, daha derin ve guzel. Bu yuzden onlari denizlerimizde korumak ve bu bilincin yayilmasinda bir sozcu olmak sitemizin ve bizlerin gorevi. Bu konuda essiz yureklerinizle birlikte olmak bana onur verdi.Tekrar tesekkur ederim.
Sevgili Ercan Ben onlari da bu siteye uye yapalim, bu muhabbete katalim derim. Birbirimizle olan bu yuksek muhabbetimiz bu muhabbete hangi uctan katilan olursa olsun onlarda buyuk algilayislar doguracagina eminim.Hem hepsi dostlarimiz ve bu konularda yarina sahip cikacak liderlerimiz olabilirler. Butun balikcilarimiz amator ruhlariyla ve paylasimlariyla bu gibi sitelerde bulussa sanirim cok buyuk bir adim atilir. Bunun olmamasi icin hic bir sebeb yok. Yorumunu icin tesekkur ederim.
Sevgili Hakan Surdurulebilir balikcilik ve doganin korunmasi konusunda durmak bilmez ivmen icin ben tesekkur ederim. Yapmis oldugun samimi calismalar, sanirim butun arkadaslarimin gozunden kacmayan buyuk bir gurur oldu sitemize. Saygilar sunuyorum. (Konunuza kendi yorumlarimi yaziyorum.Yakinda ekleyecegim.Sevgiyle kalin.)