Merhabalar herkese. Arşivlerimi tararken 2007 yılının Kasım ayında Çandarlı'da nam-ı diğer Prof (Mustafa Kaptan) ile gerçekleştirdiğimiz ve yayınlayamadığım bir av albümü buldum. Yer: Çandarlı Yem: Sülünez, Mamun, Sardalya Olta: Klasik dip takım el oltası Prof'un 15 dakika sonra çupralar geçit verecek hava müsait diyerek tekneyi kaldırıp meraya sürerek 20 dakikada gerçekleştirdiğimiz avın fotoğraflarını sunuyorum. Zira ava dair çok şey hatırlayamıyorum. Ancak unutamadığım ve kaptanlığı ve avcılığına hayran kaldığım Mustafa abi ile gerçekleştirdiğimiz ve bizlere çok ama çok şey öğrettiği bir avdı. Kulakları çınlasın hergün havayı , bölgedeki depremleri, med-cezirleri ve ayın durumu her daim takip eder diğer tekneler beklerken tek başına takır takır kendi tabiri ile kırmızıları (mercan) ve gümüşleri (çipura) çekerdi. Payıma Düşenler.. Herkese rastgele..
Bensiz olduğu için tadı çıkmamıştır eminim)))) Bende yarın 2. raporumuzu yayınlayacağım komutanım sen hiç merak etme )))
Sertaç o fotoları iyi sakla böyle giderse torunlarımız balığı ancak resimlerde görecekler Bu arada balık çok verimli geçmiş:thumb:
Bende öyle düşünüyorum etrafdan aldığımız bilgilerle ve gözlemlerle bilincsizlik devam ettigi sürece torunlarımızı bırakın cocuklarımızdan bile endiseliyim. Teşekkür ederim rast gelsin..