Selamlar arkadaşlar... Bu aralar Alanya'da büyük bir balık akını olduğunu söyleyen kardeşim Metin,bu sözlerini göndermiş olduğu av resimleri ile doğruluyor.Dün gece yaptığı kaçamakta resimdeki minekopun babasını yakalamış :hungry: İnsanın işi gücü bırakıp oralara gidesi geliyor,resimleri de görünce iyice çıldırıyor banghead Neyse arkadaşlar... Havanın rüzgarlı ve denizin çalkantılı olduğunu,yem olarak yine boru kurdu kullandığını,takımın ise 2 köstekli dip oltası olduğunu söyledi. İşte yavrunun resimleri... NOT: Orhan abi,rakip bayağı iddaalı değilmi ?
Kardeşinizi kutlarım, başarılı avları devam ediyor. Sizin yerinizde olmak istemezdim. (Çok kıskanılacak bir durum) Devamına rastgelsin...
Teşekkürler Volkan kardeş,keşke orda olabilseydik diyoruz bazen Kısmet Rastgele... Aleyküm selam sevgili İnan,Maşallah sende geri kalmazsın Neyse nazar değdirmeyelim Allah daha iyilerini sana nasip etsin...Rastgele... Teşekkürler Ali kardeş,valla ne demeliyim bilemiyorum Teşekkürler Okan kardeş,bende resmi ilk gördüğümde öyle demiştim