selam bugun istaç a gittim. Babamda oraya yakın bir yerde çalışıyor yemek saat in de geldi yanıma bir kaç parça malzeme aldık
hayırlı olsun onur bende dün ordaydım 150 - 300 gr atarlı carbon, 3 mt lik alba kamış aldım yanında da çok iyi olmasada 2 bilyeli alba makina aldım bugün gitseymişiz karşılaşırmışız
Hayırlı olsun iyi alış veriş yapmışsınız.Özellikle kartuşlu lüx lambası çok işinize yarayacak.Ben hem aydınlatma hemde ocak niyetine kullanıyorum.
teşekkürler kamış alba değilmiş üstünde "marsel" 300 yazıyor modeli 2791 sanırım gittiğim yer ana bayi gibi bişeydi sanırım istemediğin kadar çeşit vardı makinada alba star active 7000 0,45 0,50 0,60 misina için
Onur almış olduğun ürünler gerçekten bir balıkçıda bulunmsı gerekli malzemeler Aldığın yerde belli Boz boz git tamirini ücretsiz yapsınlar.
evet epeyden beri gitmeyi düşünüyordum bugun e kısmet miş. Ama tam alış veriş yapamadık bir sefer daha düzenliycez
yaptırırken dikkat edin malzeme depoda kaybolmasın 5. ayın sonunda 2 kamış verdim tamire hala kamışlar ortalıkda yok üzerindeki etiket düşmüş bulamıyorlarmış offf oofff gitti ilk göz ağrım ve carizma 3,60 ım