Piknikte Keyf.. Cunda'da Lidaki Babam pişirme modunda.. Buda Dedesi ile Torunu.. Şimdilik bu kadar.. Devamı var..
Ulvi abi ne kirli çıkıymışsın da haberimiz yokmuş İyi ki öğrendin foto yüklemeyi Bakalım daha ne inciler çıkacak ardından
Ulvi abi fotoların devamını dilerim çok güzeller torununla sana bir ömür mutluluklar ilk resimdeki o balta ne zagormusun sen?
anney anney yakalandık buralardayım abla beni özledin galiba kızlar nasıllar? Ulvi abinin konunun içine ettim galiba
Özlemedim dersem yalan olur valla Yaz gelince "nefes" satışları mı arttı yoksa Kızlar iyiler sağolasın. Ulvi abi bize bu kadar tolerans tanır merak etme ): Sever bizi
Bende sizleri özledim bakarsın ansızın çıkar gelirim nereye tekneye 1 kişi fazladan alırsınız heralde bu arada nefes olayıda dediğin gibi oldu araya tatil falan e anca
Helal sana Ulvi. Kim demiş benim arkadaşım fotoğraf çekemez, fotoğraf yükleyemez diye Sanırım ekleyecek daha birçok fotoğraf ve hikayeleri vardır. Onları da bekliyoruz
Vaayyy Ulvi kardeş bakıyorumda aşmışsın kendini Fotoğraf makinasını çözmüş üstelik resimde yüklermiş benim kankim