ben tanışma başlığı açtım diye biliyordum ama attığım mesajlara bakınca böyle bir başlık açmamışım,gerçi çok sık girmiyordum işden güç den dolayı,bu kez levreğe iyi takdım,öncekiler gibi deyil,bir heveslee hışınla masraf eder ilk av sonunda bıkardım at çek yapmak dan bu sefer başka,bir başladımmı en az 3 saat atçek yapıyorum,ama levrek çekemedim henüz,bu aylarda sahteye pek gelmediğini okudum, bizde ya çıkarsa diye ha bire sallıyoruz oltayı denize bu gün tam 9 tane kefal tutdum hani o bildiğimiz rivela2 gr15 levrek katili diye tabir ettiği rapala ile, 3tanesini suya iade ettim, diğer 6 tanesini ordaki mırmır avlamaya çalışan ihtiyar heyetine verdim,baktım küçük çipura yavrularını falan sepete atıyorlar,vereyimde gözleri parıldasın dedim abilerimin,her sabah gün ışımaya yakın sıralanıyorllar balık yakalamaya çalışıyorlar neyse balık fobisi bende 6 yaşından beri var,fırsat buldukça balığa giderim bir diğer hobim havalı tüfek dir,havalı tüfekler hakkında sorularınız varsa yanıtlamak dan erinmem bu benim zevk ile yaptığım 2 hobimden birisidir saygılarımla Kadir
Hoşgeldin diyemeyeceğim abi, 2008'den beri buralardaymışsın Tanıştığımıza memnun oldum demek daha mantıklı
merhabalar kadir bey tekrar hoşgeldiniz diyelim o zaman forumumuza... Bende bu aralar zarganaya uğraşıyorum aynı sizi gibi at çek yapıyorum daha çekemedim ama çekicem inancım tam )
sağolun teşekkür ederim arkadaşlar slaymer_007: geçen hafta 7 cm lik rapalaya yaklaşık 20cm lik zargana atladı ilk defa yakaladım zarganayı,suya bırakınca nasıl kaçıyor öyle kafa yukarıda uçuyor adeta bir tane daha atladı o biraz iyi idi ama kurtuldu nasip kismet saygılarımla