Shimano beast master cx tele surf 4.30mt 200gr kamış ile daiwa gs9 gold makine uyumlu olur mu sizce? Balık tuttugum yer sadece boğaz.gerek çapari ile gerek yemli şekilde kullanmak amacıyla bir sistem yapmak istiyorum.Fikir ve önerilerinizi belirirseniz çok memnun olurum.
çok teşekkürler yorumlarınız için.Çaparide yorar diyorsanız gs9 dan vazgeçmem gerekecek.Çünkü genelde çapariyle avlanıyorum ben.Kamışta bahsettiğim modeli bir arkadaşta deneme şansım oldu ve almaya karar verdim.Shimano beast master cx tele surf 4.30mt 200gr kamış ile hem çapari hem beklemeli av için önerebileceğiniz bir makine var mı?
kollarım ağırlıga dayanır diyonsanız neden olmasın. ama bogazda ben olsam hafif bir makina seçerim çünkü çok farkediyor.
Ağır makinalardan kaçının; 600 gramı geçmesin makinanın ağırlığı ve daha kompakt yapıda makinalara yönelin; daha dengeli ve işlevsel bir takım yapmış olursunuz böylelikle...
Bence Daiwa Bendende sana o kamışa yakışabilecek bi tavsiye Daiwa Saltiga surf 60 lık makinedir.ve sadece 530 gr ağırlığındadır.Birbirine öyle yakışırki.Rastgele
Ben olsam özellikle istavrit için o kadar özellikli makine almam, ama sana tavsiyem madem sörf için güzel bir kamış almışsın ona uyan sörf bir makine almandır. İlerde rapala deneyi düşünürsen makine seçimini ona göre yapman gerekecek bu hususuda dikkate almanda fayda var. Şimdiden hayırlısı olsun.