gubani nihayet seni de bizim sitede gördük şükürler olsun. aramıza hoşgeldin. avlanma yönteni, iğne , yem hava durumu ve zaman hakkında detaylı bilgi verirseniz memnun oluruz.(laf aramızda aslında ben biliyorum da yanlız raporun biraz kısa )
önce tebrik edenlere teşekürlerimi sunarım balli sana gelince o kadar yazmışssın bari onlarıda yazsa idin neyse hadi az çok yazayım hava durumu aşırı rüzgarda ve dalgada av pek iyi olmuyor şöyle gelin gibi salınan bir su olursa fazla durgun sudada az iyi olmaz benim kullandığım iğne 5 numara delikli bornz renkte delikli olmasının benim açımdan kolaylığı kolay bağlanması ve o haffi dalga sizin bulnduğunuz kıyıya veracak şamandralı olta atıyor iseniz ki ben öyle yapıyorum derinliği tuturmanız için şamandırayla epey uğraşmanız gerekiyor sabah saatlerinde daha derinde balık vuruken akşam saatlerinde yüzeye yakın çıkıyor ve oltanızı (ucundaki yemi)suya indiriken fazla olmamak kaydı ile biraz sertçe indirin balığı uyarmış olacaksınız gaga geliyor diye gaga = yiyecek ,yem, neale vs .vs .oltanızı atacağınız yere varsa haşlanmış boncuk makarna veya tavuk çiftliklerinde kullanılan ama yem satan yerlerde olan yumurta yemi adında bir yem var onunla yemleyebilirsiniz yeminiz biterde kalmaz ise biraz iri taneli kumda serpebilirsiniz balık atılan yem sesine alıştığı için yine o bölgeye gelecektir artık size şandranın hareketi gözlemek ve balığı çekmek kalıyor.şanadranız hafifi hafifi oynarken sşizden uzaklaşır siz şöyle bir yarım metre daha ileri sarkın bırakın balık az daha sürüklesin ve tam kıvamına gelince(o kıvamı az çok herkes bilir) balığı çekin ama alabalık genelde oltaya vurdumu birden şamandrayı daldırır uyanık olmalısınız yoksa kaçan büyük oluyor : bular benim tecrübelerim hadi rastgele
çok güzel balıklar yakalamışsınız avlandığınız yerde manzara bakımından güzel yerlermiş bol balıklı avlar rastgele