Herkese selam bu çipura mersin çeşmeli tarafında canlı karidesle yakalanmıştır.Fazla vaktim yok ayrıntıları yazamıyorum.Kusura bakmayın.800 gr. Uploaded with ImageShack.us bu balıkta serbest bölge arkasında sırtı tekniğiyle yakalanmıştır. Uploaded with ImageShack.us
Hem Akya hem Çipura çok güzeller, daim olsun Nuri kardeş. Çipura ağzındaki sahte neyin nesi, onunla birlikte avın hikayesini de dinlemek isteriz.
Nuri kardeş tebrikler, görsellik 10 puan fakat hikayesiz hiç tadı kalmadı , tuzsuz servis yaptın güzelim balıkları.
Kadir amca kim? diye soracaktım ki gördüm ki hakikaten vaktin pek yokmuş. Ateş alır gibi bir çırpıda gel, akabinde hemencecik git. Sanki balığa hasret gözler sırf bu anı gözlemiş. İki balık gördük sayende, bizden iyisi yok. Neyse sağlık olsun.