turna ve sudaklar olu balik ile,diger baliklar ise les kurdu ile tutulmustur .tum baliklar suya geri iade edilmistir .herkeze selamlar
Onur eline sağlık herzamanki gibi izde nadir olan güzel avlar. Bayadır yokmuydun? ben mı rastlamadım sana ?
aktif degildim izlemedeydim.birazda kirgindim pire altinda deve arayan vatandaslardan dolayi.dayanamadim yine yaptigim avlardan bi kac resim yolladim.
tesekkurler seninde en iyi avlarin boyle olsun.sportif amacli avlarindan dolayida ayrica tesekkurler. tesekkurler,tavsiyenede uymaya calisacagim. selamlar
Onur hoşgeldin yeniden, ortaya karışık bir menü ve şahane balıklar koymuşsun yine. Biz özledik senin güzel avlarını, bekliyoruz yeniden..
Selam abicim maşşallah hertürlüsü var elindeki tartıyı cabelastan alayım dedim ama diğitali çok pahalıydı sen memnunmusun
onur hoş geldin özlemişiz avlarını .....ama karga burunun yerine yeni bir alet almışın gözümden kaçtı zannetme tebrikler yine çok güzel avlar..
tesekkurler,darsi sana insallah.herkezin elinden geldigince geri salmasi dilegiyle. begendigine sevindim hosbulduk,bi kac resim daha var uygun bi zamanda onlarida gonderirim.ayrica begendiginede sevindim.selamlar kullandigim alet cok kullanisli hic dusunmeden al.12 kg ye kadar kilo gorebiliyosun.ayrica kepceden daha az zararli.kepce baligin disindaki kendini bakteri ve parazitlerden koruyan siviyi zedeler,o yuzden bu aleti kullanmakta daha iyi(eger baligi geri salicaksan,alicakcan fark etmez)selamlar
Hosbulduk.karga burun hala duruyor kanca cikartmakta kullaniyorum ve anisi cok atamadim ayrica begendigine sevindim selamlar begendigine sevindim ben tesekkur ederim tesekkurler selamlar
O balıkları turkiyeye yollayın bırazda Sakarya nehrinede salabılırsınız.. Tebrikler ustad gercekten guzel balıklar yakalamıssın suya salmanda gercekten guzel bır davranıs ama turkıyede o buyuklukteki balıgı tutan adam takımlarını suya atar balıgı suya salmaz bence rastgele...
Turkiye ye butun baliklari yollasak 1 ayda bisey kalmaz.ayrica begendigine sevindim ve son cumlene ekliyecek bir kelime bulamiyorum cok guzel yazmissin
Sevgili Onur, Muhtesem baliklarin ve balikciliginla tekrardan birlikte olmak cok guzel.. Harika kareler, harika boylarda baliklar... Gorusmek dilegiyle, dahasina rast gelsin dostum...
Selam onur abicim alet güzel de buraya gelişi baya pahalıya geliyor cabelastan getireyim desem 72$ buluyor olmuşken diğital olsun ama pahalı onun yerine cabelastan diğital scala aldım ilgine teşekkür ederim