Uploaded with ImageShack.us Selam, Uzun bir aradan sonra nihayet Deniz'deyiz. Babakale balıkçı barınağı tamamlanma inşaatına başlayınca teknemizi Akçay'a getirdi Turan Usta.İşler yoğun olunca bu yaz da hiçbir yere kıpırdayamadık.Bu boşluğu fırsat bilen ustamız teknemizi bakıma aldı Güre de.Baştan yaratıldı EBRU Kalbini'de bir çekik gözlüye kaptırdı.Lombardini yerine artık bir çinli var teknemizde.Bugüne kadar uzak durup temkinli baktığımız çin malları içinde bu çetin ceviz çıktı.Çok da cimri ! 6 saatlik Güre-Babakale seferimizi 5 lt mazot ile tamamladık.Performans ta süper ! Ebru'muzu denizden götürmeye karar verdikten sonra yolda balık avı için Çapari,kaşık ve rapala hazırlığı yapıldı.Gönlümde Palamut avlamak var.Bugüne kadar hiç yakalamadım. Cuma sabahı hazırlıkları tamamlayıp Enver ustanın kayıkhanesinden yola çıktık.Deniz ve hava mükemmel,tam aradığımız gibi. Vira Bismillah Fener burnunu geçtikten sonra yeni aldığım Rapala F-9 sahteyi suya saldım.Ya nasip.Uzun süre tık yok.Mıhlı civarı Akarsu Otel önlerinde ilk vuruş ! Gelen iri bir kolyoz.İkinci vuruş Kadırga koyunda,oltanın ucunda iri bir Lambuka ,ancak teknenin yanında bu çok güzel renklerdeki balıkla vedalaşıyoruz.Ve nihayet 72 de iri bir palamut ! Dileğim tuttu bu benim ilk palamutum,Turan usta onun için 15'lik dedi Artık Limandayız. Emeği geçen herkesi kutluyorum çok güzel olmuş.Kıyıda ufak tefek işler kalmış.Dört dörtlük bir barınak.Babakaleye yakışanda budur. Yeni av sezonu hepimiz için bereketli olsun. Turan Usta Yeni balıkçı barınağı Kolyoz Palamut .
. Bunlar "Önizleme" dediklerimiz. küçük fotoğraflara tıklarsanız ayrı bir pencerede büyük halleri açılacaktır. (PopUp pencereler tarayıcınız tarafından bloklanmadıysa tabi)
Harika görüntüler tebrik ederim, özellikle mavi sırtlı sahtelerin, kolyoz ve uskumruda çok iyi iş yaptığını dün ilk ağızdan duydum. Özellikle uskumru da 7.5 cm lik modelleri tavsiye ettiler. Hatta videosunu gösterdi arkadaş, biraz abartılı miktarda avlanmışlar. Bu da benden size tüyo olsun, avlandıkları mekan da aynıydı. Fotoğraf linklerini düzelttim, dahasına rastgele....
gerçekten harika görüntüler satenizde çok güzel birde oralarda youzuri tubimaru modellerinide denemenizi tavsiye ederim aynı renk kodlarıyla, buarada sizlerden başka bir rapordaha almak istiyorum lüfer sezonu ne durumda Çanakkale boğazından çıkıp Babakale burnuna geldilermi? Berektli avlar dileiyle rastgele
Güle güle iyi avlarda kullanın. Sizin tekne limanın sol tarafında en köşede dağa bakan kıyıda mı bağlı. Çünki birgün tekne balıktan 3 kişi ile döndü ve ben de arabayla oradan geçiyordum. Laf attım konuşmak için, hatta bu siteye üye olup olmadığını sordum. bir kişi üyeyiz filan dedi. Sizmiydiniz bilemiyorum. Ben de Aklimanda kalıyorum . Sevgiyle ve dostça.....
Youzuri tubimaru için hep iyi şeyler duydum inşallah Lüfer için bugün Altınoluk Arıburnundan haber aldım 30-35 mt lerde tek tük başlamış , akın bekleniyor
Emrah, İçimden bir ses ''Palamut için Rapala mavi beyaz almalısın'' dedi,yüzümde kara çıkmadı. Daha iyileri kısmetse size
Erdinç Selam, Evet tekne tarif ettiğin yerde EBRU 1 .Çok sevdiğim bir ağabeyimin.Genelde beraber çıkarız ancak bahsettiğin konuşmada ben yoktum,kısmet olursa görüşürüz,yolun düşerse ben Edremitteyim Sevgiler