Remixon marka tulum çizme sipariş etmiştim gelidiğinde küçük geldiği için değişime gönderdim. Ama istediğim numara yokmuş adam Bison marka göndereyim diyor sizce nasıl kullananız var mı?
kardeş pvc ve naylon aynı şey. Ya pvc ( NAYLON ) ALACAKSIN YADA NEOPREN alacaksın. Birde neopren olupta ayrıca thinsulate olanı var. bu ne demek ekstra bir yalıtım var demek. Bu çizmeyi ne zaman ve nerede kullanacağınla ilgili bir durum. Bahar ve sonbahar aylarında kullanmak için PVC olanlar sana yeter. Ancak sular soğuduğunda aralık, ocak, şubat, mart, nisan aylarında sağlığını düşünüyorsan neopren alacaksın. eğer paran varsa thinsulate olanını alacaksın. Birde ne kadar thinsulate olacak konusu var 600 gr., 800 gr. , 1000 gr. olanları var daha yüksek olanlarıda var. yalıtım arttıkça fiyatta artıyor. Türkiyede araştırmalarım sonucunda thinsulate olanını göremedim geçen bir sitede gördüm BİSON marka yapmış. Evet bison çizmenin thinsulate olanı satışta. Dediğim gibi fiyat oldukça yükseliyor. Olsun doktora vereceğin parayı çizmeye ver derim. Bilgi istersen yine yazarım. Yurt dışından temin edebilirsen de harika ürünler var.