Biz yine aynından yaptık [7/8/13]

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında kurbagaprens tarafından paylaşıldı.

1. kurbagaprens

kurbagaprens Ergin DEMİROĞLU

Favori Kamış:
    Major Craft Solpara 274 up to 50.gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic C3000HGFK
    En İyi Avı:
    1 cm Lepistes
    Av Ekibi: Ergin DEMIROGLU, kengin, kaan gerzeli
    Av Saati : 05:00-07:00
    Av Mevkii : Deniz

Değerli balikavi.net sakinleri,

Önceki akşam arayıp "Hadi balığa gidelim" diye seslenen kamile son derece uykusuz olduğumu bugün değil ama yarın belki çıkabileceğimizi iletmiştim. Yarın olmamıştı ki akşam kikirdeyerek arayan Kamil fonda kaanın sesi ile "Kaçta gidiyoz" diye sorunca. Gece alırım ben sizi deyip çok da uzatmamıştım. Çünkü akacak kan damarda durmazdı. Yine bir kaçamak bizi bekliyordu. Gece 3:30'gibi yola çıkıp avlağımıza indiğimizde hazırda olan gece sahtelerimiz su ile buluşmuştu. Fakat bu kez bir gariplik vardı. Ne levrek vuruşu ne bir levrek hareketi vardı. Gün ışımaya başladığında tepemizde sahtelerimize göz dikmiş martılarla cebelleşirken bir hayli zaman kaybetmiştik. Kaan biraz uzaklaşınca 60cm'i geçkin bir levreğin tam kıyıya alırken kayanın yanından sıçrayıp sahte ile birlikte gittiğiniz söyleyince biraz üzülmüştük. Üsüne bu Kamil'in patlattığı 2 adet misinası da cabası. Biraz şanssızlık vardı o kesin. Sonra bir zayıf vuruşla kaan 30 cm'i geçkin bir balığı bırakırken "Yine ilk balık suya Ergin" diye seslendiğinde, şimdi tamam Kaan dedim içimden birazdan biz nasibimizi çekip çıkaracağız bu denizden... Çok geçmedi 10-15 dk geçmiştik ki 3 ispendek de benim oltamı ziyaret etmişti. 3'ünü de gözümü kırpmadan iade ettim ve sonuncunun ardan güzel bir vuruş harika bir levrek bana doğru geliyordu bile. Onu Livara atıp tekrar döndüğümde 2.ci bir levrek daha zıplayınca kamil ve kaana işareti çakıp yaklaşmalarını istemiştim. Çok güzel bir sürü ile karşılaşmıştık. Hemen hemen her atışımız levrekle taçlanıyordu 35 cm altı tüm levrekleri iade ediyorduk. Derken o güzel vuruşlar bıçak gibi kesivermişti. Atıp çekmeler devam edip balığı arayışımız sürse de devamı gelmemişti. Saatler 7:00'yi gösterdiğinde yine bir ıslıkla gidiyoruz işareti verip startı zayıf ama mücadelesi bol bir avı buruk bir şekilde sonlandırmıştık. Sonuçta elde çok güzel levrekler, yüzlerde gülümseme, gözlerde hafif bir uykusuzluk hali ile dönüş yoluna geçmiştik.
    3 Oltaşörlerin yüzü yine gülmüş, yine harika bir gün başlangıcı yapmıştık. Av arkadaşlarıma beraberlikleri için sonsuz teşekkürler. Eylemlerimiz devam edecektir...

Bugün arefe yarın bayram, bu vesile ile de tüm ailemizin Ramazan Bayramlarını tebrik eder, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ederiz.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z5IUIerDaOw[/youtube]

FOTOĞRAFLAR

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Yazın bile çok bereketli avlar yapmışsın Ergin, kutlarım. :)
    Başka raporun varsa ve atladıysam, onları da kutlarım. :D:D:D

Beni kurtlandırdın şimdi, akşam akşam. :)

3. Kamuran karaman

Kamuran karaman Kamuran Karaman

Favori Kamış:
    Yabomax Sword 4,20 100-250gr
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65 II
    En İyi Avı:
    Levrek 4 kg
    Hemşerim bilse idik memlekete geldiğimizde seninle irtibata geçerdik. Daha güzelleri rast gelsin.

4. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Tebrikler, daha iyilerine inşallah Ergin :)

Son düzenleme: 22 Eylül 2013
  5. kurbagaprens

kurbagaprens Ergin DEMİROĞLU

Favori Kamış:
    Major Craft Solpara 274 up to 50.gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic C3000HGFK
    En İyi Avı:
    1 cm Lepistes
    Herkese çok teşekkürler. Daha güzel avlar sizlerle olsun.