Bizde tanıştık :)

Konu, 'Tanışalım' kısmında koate tarafından paylaşıldı.

1. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    Değerli dostlar,

Bugün forumun değerli üyelerinden mbmb1739 rumuzlu Mehmet ile yüzyüze tanışma fırsatımız oldu. Kendisi üniversiteye yoğun bir şekilde hazırlandığından fazla vakti yoktu.

Yine de vakit ayırıp geldiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Gaziantep teki avlaklardan, Ankaranın çeşit ve bolluğundan, kendisindeki balık sevdasından ve daha birçok konudan güzel bir sohbet şansımız oldu. Çok hoş sohbetli bir dost daha kazanmış oldum.

Bize bu imkanı sağlayan balikavi.net e de ayrıca teşekkürler..

2. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Çok sevindim Baybora Mehmet kardeşimle şahsen tanışmamış olsamda aramızda ne kadar uzak mesafeler olsada özelden yaptığımız yazışmalarda kendisinin ne denli sıcak kanlı bir delikanlı olduğu her halinden belli selamlar

3. mbmb1739

mbmb1739 mehmet

baybora tuğrul gibi bir delikanlı ve misafirperver bir abimi tanıdığım için çok mutluyum abicim. dediğim gibi bidaha ki sefere iş için değil evime ailenle birlikte misafirim olcan antepteki kapın benim artık. ilerde güzel avlarımız olur birlikte inş. abicim sayende 2 gündür spine ve turnaya merak salmış durumdayım.bu konuyu antepli oltaderle paylaşıp turna bırakılması için antebin göletine elimden geleni yapcam :) fakat bu konuyu açtığını görmemiştim azönce profilinden gördüm. seni tanımak çok güzeldi dediğin gibi balıkavi.net e çok teşekürler. çok şey öğrettin bana tekrar çok çok teşekürler :)

4. mbmb1739

mbmb1739 mehmet

görüşleriniz için çok teşekürler beni onura ettiniz. sizin gibi sıcak insanlarla konuşmakta tanışmakta mükemmel abicim. birgün sizinlede yüzyüze tanışmak dilegiyle bulgaristana sevgiler :)