Kardeşim Metin işi gereği evden uzakta,Alanya'da bulunmaktadır.Son günlerde Metin'den gelen telefonların ardı arkası kesilmiyor ; - abi minekop geldi - abi tral,çatal kuyruk geldi - abi levrek başladı banghead Tabi biz balığa gitme fırsatı bulamadığımızdan derin derin of çekmekteyiz idk Derken aklıma geldi Metin tuttuklarını resimle,ben rapor yazamıyorum ama arkadaşları raporsuz bırakmayayım,onlarda görsün bu güzellikleri Dedim,Metin'i arayıp. Ve işte ilk resimler reeling :hungry: Bu keratalar boru kurdu ve sülünez kullanılarak kıyıdan alınmış...Kullanılan takımlar hakkında fazla bir bilgi alamadım...Sağlıcakla kalın... NOT : Sevgili Orhan abi ; nasıl,sana rakip çıktı gibi ha ne dersin ?
Zafer bey balıklar şahane avlakta öyle tebrikler . zamanla daha fazla foto ve detay bekliyorum . takipteyim kardeşinize ve ekibine selamlar . Rastgelsin
teşekkürler size bu raporu paylaştığınız için tebrikler kardeşinize böyle güzelleikler tutup bizlerle paymanıza vesile olduğu için
abi bir çukurova çocuu olarak seni ve kardeşini tebrik ediyorum, raporların devamını detaylarıyla bekliyoruz, avları daim olsun inşallah...
Teşekkür ederim Hakan Bey,valla avlak gerçekten süper...Bakınca içim gidiyor,birader çağırıyor ama fırsat bulup kaçamıyoruz Teşekkür ederim Murat kardeş,Allah daha iyilerini sana da nasip etsin Doğru söylüyorsun Ali kardeş Rastgele... Olmaaamı hiç Taner abiciğim Teşekkürler Öner kardeş,valla sonra gördümki iyiki kardeşimin avlarını paporlamışım inşallah devamını getirirde bende sizlerle paylaşırım...Rastgele... Sağolasın Recep abi,gerçekten levrek güzel.Avlak yeride dere ağzıymış dediğin gibi.Zaten resimde görünce insanın içi gidiyor Teşekkür ederim İlhami ...Valla biraderin güzel avlarını bende dört gözle bekliyorum
Kusura bakmayın ama hakikaten boynuz kulağı geçmiş. Çok güzel bir levrek. Kardeşinizi tebrik eder, büyük balıklı nice avlar dilerim. Darısı hepimizin başına.
Zafer Kardeş tebrik ediyorum biladeri daha iyileri sana rastgelir inşallah,son zamanlar da Levrek kendini iyice göstermeye başladı,perşembe günü 700-1100 gr arası 3 tane,dün gece 1 tane 600 gr lık denk geldi, Hayvan yine takımı alıp götürüyordu,zor yetiştim,5-6 dakikalık mücadeleyi o kazandı en üzücü yanı kıyıya iyice yaklaştırmışken,yeniden kalama alıp açıkta takımı söküp atması oldu Rastgelsin.
Öncelikle AMİN diyorum Sennur Bey,teşekkür ederim.Levreğe bende bittim zaten Teşekkürler,bence levreklerin gelmiş olması lazım Selamlar abi,valla senin avlarını duyunca hiç şaşırmıyorum artık :thumb: Desene yavaş yavaş minekoplardan,mırmırlardan levreğe geçiş başladı Yine bir takım gidiyordu demişsin,abi valla 1000 tl'lik takım gitmesin diye kamışın dibinden ip bağlar kazıkla sabitlerdim bence bunu düşün Teşekkürler Fatih kardeş,daha iyileri sana gelir inşallah.Kardeşimin tuttuklarını görünce (fazlaca gitme fırsatım olmadığından) içim cız ediyor gerçekten