bizim sezonda turna yakalayamamız çok doğal.....

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında hakan54 tarafından paylaşıldı.

1. hakan54

hakan54 hakan

facebook ' da avcılıkla ilgili sayfalarda gezinirken denk geldim.adam tek kelimeyle katil.

*10-15 cm'lik turnaları aldığına mı söveyim.

*limiti aştığına mı????

bunun yanında resmen alabalık katliamıda yapmış.

facebook sayfasıda BU.

düşündüm acaba elimizden birşey gelir mi?

2. burakhalil

burakhalil burak halil

Favori Kamış:
    Shimano Nexave BX Tele Surf 4,20 mt SHAKESPEARE: Ugly Stik Travel Spin 1,98
    Favori Makine:
    shımano sonora 4000FA Shakespeare 2450 shımano saragosa 14000f D.A.M QUICK 1000FD
    En İyi Avı:
    75 cm turna 6kg sazan
    söze gelincede avcı çekmiş omzunada silahı :( PIKE FISHING TURKEY grubumuza bekleriz kardeş...

3. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Face'de kendilerine tebliğ bilgilerini gönderdim.. kimbilir nasıl tepki alacağım.. ama hiç önemli değil.. bilmeden yapıyorlarsa bilgilendirmek görevimiz.. bile bile yapıyorlarsa, anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az..

4. achilleus52

achilleus52 Erkin

Favori Kamış:
    Bauer Baitcasting 2.10 / 5-25 medium
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 100TSHL Baitcasting
    En İyi Avı:
    Turna 108 cm / 8.6 kg
    Devlet anca içki içip face'de yayınlayan öğretmenlere soruşturma açar... işte kanıt ! buna niye birşey yapmıyorlar !!!! illa olay mahalindemi görmeleri lazım !

5. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    :thumb: Evet, once bilgilendirelim, gorevimizi yapmis olalim, ne kadar cok kisi bu sahsa ulasip hatasini soyler, tebligi bildirirse o kadar etkili olur...

Sayet ters cevap verirse de anlayacagi dilden mesaj bombardimani yapariz topluca... ama once nazik bir bilgilendirme sart...

6. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin10-40g,Shimano Alivio AX8000 3,30mt 50-100gr, Lineaeffe ac casting surf 390cm,
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-25 , OKUMA AVENGER AV-55 MAKİNE,DAİWA CROSSFIRE 2500
    Ankara ve çevresinde bu görüntüler artık çok doğal. botu olan açılıyor , tutabildiğini tutuyor. İstisnalar olmakla beraber bu tarz insanların içlerinde en masumunu geçen sene gördüm. botla açıldılar bir kaç saat sonra 15-16 parça turna ile döndüler en komiği ise, döndüklerinde turnaların birçoğu çoktan son nefeslerini vermişti, bazılarıda can çekişiyordu. adam tuttuklarından küçük olanını suya geri bıraktı, ancak balık zaten bitmiş durumdaydı ,toparlanması kolay değildi ,nitekimde toparlanamadı.
    insan soruyor o zaman kendine , madem bırakacaktın neden tuttuğun an ve yaşarken bırakmadın.

7. achilleus52

achilleus52 Erkin

Favori Kamış:
    Bauer Baitcasting 2.10 / 5-25 medium
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 100TSHL Baitcasting
    En İyi Avı:
    Turna 108 cm / 8.6 kg
    Mert hocam, sorsaydınız "ne kullanıyorsun" diye.. idk idk "ben safım, haberim yoktu, bilmiyordum" diyen insanlara hiç saygım yok ! doğada birşeye nekadar zarar verdiğini insan kendi kendine tespit edemiyorsa, o insan benim için, ağaçtan düşmüş, hiç bir işe yaramayan daldan daha değersizdir !

8. bozoklum

bozoklum Serhat

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire
    Favori Makine:
    Daiwa exceler x 2500
    En İyi Avı:
    12 kg Aynalı Sazan
    Erkinim ağaçtan düşmüş dalın bile ekosisteme çok büyük faydaları var ama bu gibi insan kılıklılar sadece yok etmekten keyif alıyorlar. adamlar hem kara hemde balık avında yapılabilecek ne kadar aykırılık varsa yapmışlar. resmen bohçacılık bu zaten balıkları da serpme ile yakalamışlar tek fotoğrafta 22 tane karabatak saydım zira avcıyım diyen kimse karabatağa kurşun dahi atmaz bunlar katliam yapmış