Hey guys, I have a important question. Ben bir sey cok merrak ediyorum. Türkiyede Black Bass var mi? Black Bass Black Bass Gecen sene burada bir resim gördüm. Bir cocuk tutmustu ama bulamiyorum artik. Astlinda olmasi gerekiyor cünkü türkiyenin klimasi tam o balaga göre. Thanks for help! Merit
Ben bildiğimden değil de, bir yerde Black Bass olarak kurt balığından bahsedilmiş, nette böyle arayınca karşıma bu resim çıktı Ama galiba senin yayınladığın daha bir mantıklı görünüyor
Ülkemiz sularında black bass olarak bilinen balık bulunmamaktadır..Göllerimizdeki tatlısu levreği dışında Denizlerimizde White sebass olarak bilinen Levrek türü bulunmaktadır
'Thank you very much! That helps a lot! Ben gecen sene bu forum da bir resim gördüm. Bir cocuk kesinlikle bi tane black bass ve bi tane sudak tutmustu. Acaba birisi nerde kaldigi biliyormu? Thanks! Merit
Sanırım senin gibi yurtdışında yaşayan üyelerimizden biri olmalı..Yurtdışından Oldukça fazla üyemiz var.. belki "hauki"yada "onurl" nikli üyelerimizin mesajlarından birinde görmüş olabilirsin. http://www.balikavi.net/forum/search.php?searchid=1189618
Kardeş allah aşkına ingilizce yazma.Sen Türkçe yaz biz öyle yada böyle ibir şekilde anlarız.Bu ne perhiz ne lahana turşusudur ya.
bass levrek demek değil mi ?? levrek ailesinden yanılmıyorsam balık avı oyunlarında sıkça yakalardım bundan
ben ülkemizde de bazı baraj ve göletlere(kesinlikle yapay olanlara doğal gölleri kastettmiyorum) black bass aşılanmalıdır.avlaması çok keyifli olan avrupa ve amerika da turnuvaları ve yarışmaları yapılan bir balıktır.. intelsat(1 w) uydusundaki fishing and hunting channelde espn kanalının black bass turnuvaları yayınlanmaktadır.ilgilenenlere..
o siyah tipsiz balıgın ufagından bolu yakınlarında bir gölde gördüm. ikinci görünen balık levrek ve sudak ailesinden olsa gerek levrek biraz daha tonbul oluyor. semerbarajında bula bilirsiniz.
hayırlı avlar bu balık sakarya ve cevresınde gomme balıgı olarak bılınıyor dıkınlerı cok acı ver solcana gelıyo genelde ama etı cok tatlı
intelsat(1 w) uydusundaki fishing and hunting channelde espn kanalının black bass turnuvaları yayınlanmaktadır.ilgilenenlere..[/QUOTE] Merhaba; Konu ile direk ilgili değil ama hem bu balığı görmek, hem bu turnuvaları izlemek hem diğer arkadaşlarıma yol göstermek için sormak istiyorum: BU KANALI HANGİ FREKANSLARDA BULABİLİRİM? Teşekkürler... Selamlar..