http://www.youtube.com/watch?v=sZSe19cKQuA Öyle bir sürüye denk gelmek nasip olur inşallah.Tabii yeteri kadar balık daima.
çok güzel bir balık...yakalaması çok keyif verici...ama böyle bir sürüye denk gelmedim hiç...zaten gelsem de nutkum tutulur öyle baka kalırım herhalde...
Ben bazı av stilleri bizim hakkımız değil, adamların hakkıdır dediğimde kazan kaldıranlar omuştu, adamların 20 santim derinlikte 50 metrekare sudaki kofana papulasyonu, bizim tüm denizlerdekinden fazla, bizde yok muydu? yakında jigging videolarınıda sadece seyreder oluruz. Harika görüntüler, paylaşanın ruhuna sağlık.
sarıkanatların kumsala kadar atladığını gördüm gümüşlerin peşinden ama bu kadar büyük bi sürü görmemiştim....
Muhteşem görüntüler abi sağolasın eee boşuna dememişler " Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ olur." diye. Dikkat ederseniz hepimiz bakıyoruz ama bakış açılarımız çok farklı. Adamlar ellerindekilerinin kıymetini biliyorlar ve yok olmasın diye bakıyorlar, biz ise bir kaç kendini bilmezin bencilliği yüzünden ancak böyle videolara, resimlere bakabiliyoruz. Umarım bizim insanlarımız da bunlar gibi bilinçlenirde bizde bu duyguyu bu heyecanı yaşarız.
oradaki tekneciler bizimkilerle ayni,koca deniz onlarinken adamlar kiyi balikcilarinin nasibine goz koymuslar,4-5 tekne kiyiya nerdeyse 40-50 metre yaklasmis,utanmasalar kiyidakilerin kafasina atacaklar oltalarini.
Adamlara bende dikkat ettim Adem, tek birini olta atarken görmedim, bu görsel şölenden keyif almak için gelmiş olamazlar mı?
dayim 20 seneden fazla sure amerikada yasadi. bizde istarvit neyse ordada lufer o diye anlatir bana hep. ama tabiki bogaz luferinin tadinin yaninda bu luferler resmen saman tadinda
Sağolasın abi biz bu görüntüleri yaşıyamıycaz bi onu bilirim.Çok umutsuzum. Sen ben bakarızda kardeşim trolcu gözünün yaşına bile bakmaz bak gör bu sezon millet bas bas bağırıcak nerde lüferler nerde diye.Yeniden düzenlenmesi gerek herşeyin bir kere trol avcılığının en az 5 yıl yasaklanması lazım.
Bizim pederin gözleri dolar anlatırken.El oltalarıyla kovaya koyucak zaman bulamıyorlarmış balığı tutarken.Her seferinde de kızarım ona insan bizide düşünür dimi.
Dönüp dönüp izliyorum, ne kadar muhteşem bir görüntü...Sık sık takip ediyorum bu videoları ama bunu arada kaçırmışım galiba paylaşım için teşekkürler