Bir internet sitesinden BN 200 BANAX satın almayı düşünüyorum. Teknik özellikleri, Rulmansız, 3.9 devir oranı, 540gr, 0.35/190m misina kapasitesi Önden kalama ayarı Katlanabilir çevirme kolu Alüminyum gövde şeklinde verilmiş. başka bilgi yok. Dayanıklı olduğunu bildiğim bu markayı almak istiyorum. sorum: 1. 0,35/190 bilgisine göre bu makina 50 lik mi? 2 Makinayı sazan avında kullancağım? sizce çok mu küçük 3. ekonomik fiyatlı tavsiye edebileceğiniz başka modeller var mı?
Ben de ilk bu modeli istemiştim ama pek bir yorum alamamıştım,Bg 400 e karar verdim,onun da fiyatı uygun bir bakın derim.Ama sazan makinesi olarak Okuma'nın baitrunnerlı modellerine de bakın derim,uygun fiyatlı olanlar vardı,ben de daha almadım araştırıyorum alırsan yorumunu bekliyorum Hakan abi
Banax ın sx modelini ve ryobi ecusima modelini tavsiye edebilirim. Diğer sorulara cevap : Makine 50likten 100 metre alırsa 50 LİKTİR.Sizinki 50lik değil galiba. Küçüklüğünü bırakın kalitesiz gibi.Sazan avında zorlayabilir.Ama inceledim güzel yorumlar almış.Ama dediğim gibi banax ın sx modeli ve ryobi ecusimayla bence kıyaslanamaz bile.İmkan varsa bunlardan alın.