selamlar soft bobin misina arıyorum bulamadım,? at cek için kullanıcam yada örgümü alsam diye karar veremedim atacagım sahteler 10 veya 15 gram sahteler misina at cek yapmakta belli bir süre sonra gidiyor asso classic sarılı suan 30.mm, uygun ne sarayım yeni olarak avmarketinden sipariş verecegim sahtelerle birlikte daha güzel bir misina alayım diyorum, veyahutta örgü misina uygun fiyatlı ne alabilirim? yazın misinamı patlatan o devle tekrar buluşacaz yazın kendileri torik oluyorlar, saglam bişiler gerek teşekkürler
doğru hafta sonuna girdik pazartesiye kadar yolu var bekleyelim, bilen hocalarım yardımlarını esirgemez bizden
merhaba Seba,10-15 grm sahtelerle at çek yapıyorsan kesinlikle ip misina kullanmalısın,bu iş için ben savagear markayı tercih etmekteyim. tavsiyem 0.10 mm olacaktır. ip misinayı ilk kullandığında sahtenin düştüğü mesafeyi gördüğünde tühhhhh keşke daha önce kullansaydım diyeceksin lakin ip misinanın avantajlarının yanında dezavantajlarıda vardır. kamış yüzükleri porselen kaplı olmalı,makinenin sarımı ve misina yatağı iyi olmalı vs vs vs. bu dezavantajları avantaja çevirmek kişinin elinde ben asla ip misinadan şaşmam mesela reeling rastgele.
İp kullanımı zordur, sıkıntıya gelemiyorsanız, hiç bulaşmayın derim. Dezavantajı da çoktu avantajı da çoktur ipin. Ve bu dezavantajlar bir kısım avantajları egale eder Misal, belirli bir süre sonra ip, su tutmaya başlayacak ve bu uzağa erimi düşürecek. Ancak ip sağlamdır, mukavemeti yüksektir. Taşa, midyeye sürtünmezse. Esnekliği yok denecek kadar azdır. Benim kullandıklarımda yoktur. Makine de seçer, kullanıcı da seçer ip. Dikkatsizseniz dolanır durur, dikkatliyseniz de ve balık sahtenin ucunda ise, tadından yenmez. Balığın her vuruşunu hissedersiniz. Power Proyu tavsiye ediyorum, ya da Remixonun Silk Pro'sunu. Remixon serttir yapı olarak, fiyat olarak uygundu yanılmıyorsam. Power Pronun 8 katı, yapı olarak pürüzsüzdür. Ben kullandım çok memnun kaldım.
valla misina almaktan gına geldi soft misina sarım diyorum makaraya, soft misina yok bulamadım ? shimano alivio 4000fc makinam var pelican pelistic london 10 40 gram atarlı kamısım var ? buna uyacak misina yada ip istiyorum, double strength asso alcam yoksa en son care ;? oda sert misina ya bakalım..
Murat merhaba, arayıpta bulamadığın misina asso ultra soft fluorocarbon coated misina ise İstanbulda ORKA,dan ben almıştım ellerinde vardı 300 mt 0.30 mm ben 15 tl ödedim 20 tl istemişlerdi istersen bir sor derim. Posta ilende gönderiyorlar fakat o sana ait. istersen yarın ben sorayım ellerinde varmı fiyatı ne kadar posta parası vs.
asso soft ultra fc misina var elimde yalnız sok düğümüne saglıklı bakmıorum bir kac at cek yapmadan sonra fc misinanın kaplaması cok cabuk deforme oluyor, onu samandralı takımlarda kullanıcam acıkta felan bana saglam bir misina gerekli veyahutta ip misina gerekli soft bobin misina olsa alıcam ama avmarketinde soft FC olmayan misina bulamadım malesef, makinam budur http://www.google.com.tr/imgres?img...lNUbHPFsyVswbPioDQCA&ved=0CC8Q9QEwAA&dur=3106 kamış ise budur http://www.avmarketi.com/asp/product/8250/LONDON-PELISTIC-PARCALI-15-40-GR-270-CM bu takıma ip misina uyumu nasıl olur makina okadar saglam değil sonuçta ip misinayı kusarmı napar bilemiyorum? saygılar
S.A Özkanım hayırlı akşamlar Birkaç gün evel daha önceden aldığım spin takımı değiştirdim.Yerine Okuma sea spin 2.40 cm iki parçalı kamış ve ryobi ecusima 3000 vi makine aldım ( kafamda okuma octana ot 30 vardı ) lakin makinalerı bire bir görünce seçimi ryobiden yana kullandım. Makinaya okuma sea bass 0.28 mono misina sardırdım ip hiç kullanmadım wtd aksiyonuna elim alışınca ipe geçiş yapıcam.Kamış ve makina hakkında fikir beyan edebilirsen sevinirim. Kullanmayı düşündüğüm sahteler 9 cm strike pro ve pelikan Sevgi ve saygı dileklerimle
Abi merhaba aleyküm selam; acık konusmak gerekirse makine ve kamış hakkında pek bir tecrübem yok ama tesadüftürki bende bugün bir spin kamış aldım. okuma vsystem 2.70 20-60grm atarlı olandan.sea spin salina modelinede baktım ama vs system hem malzeme yapısı hemde fincan porselenleri vs vs daha kaliteli ilişti gözüme,benim tecrübem bu yönde abi. ama alınmış alınmıştır artık inşallah bol balıklı avlar kısmetinde olur. lakin özellikle hafif ağırlık kullandığımız spin takımlara ip misina kullanmak büyük avantaj sağlar bunu söyleyeyim. reeling
dediğin gibi avmarketinde ip misina yok bari double strentgh asso alalım ozaman sarım gecim makaraya da onunda 30 mm yok dükkan batıyormu nedir, bişi kalmamıs
Dükkan ile ilgili bir bilgim yok, ancak 30 mm misina ile ne yapacaksınız? Biraz fazla kalın değil mi?
makaraya sarıcam ben altında misina kullanamıyorum belki 28 lik bulursam onu sarıcam 25mm felan patlatıyorum paso el agır olunca