Bodrum,Bodrum,Bodrum.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında derya__kuzusu tarafından paylaşıldı.

1. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    İşte gene bir Bodrum av hikayesi.

Cumartesi akşamı gidip gitmeme arasında kararsız kalmıştım aslında,Çünki küçük oğlum Ferit perşembe günü okulda yapılan karma aşı yüzünden baya bi ateşlenmişti, ve bu c.tesi akşamına kadar devam etti.

Hastaneye götürüp sıkı bir muayeneden sonra doktorların merak edilicek bişi olmadığını sölemeleri içimi rahatlattı,bunun üzerine eşimde hadi sen git biz idare ederiz demesi ve nasılsa ilaçlarınıda aldık telkinleriyle,aklımın evde olmasıyla birlikte saat 24,00 gibi evden çıktım ekibi toplamaya başladım.

Ekip: kardeşim(çılgın çupracı)Tugay,Mesai arkadaşı Ali abi,Murat,Oğuz.

Hedef, Bodrum güvercinlik,

Yol uzun aslında uzun gelmiyor ama benim arabada sigara yasağı olduğu için uzuyor :D

Yolda çay, ve sigara molalarından sonra,saat gece yarısı 04,00 gibi mevkimize gelmiştik.

Yeni tanıdığımız bir kafe vardı orada biraz daha zaman geçirelim ve kaptanımız Sebahattin amca ile buluşacağımız saati beklemeye geçtik bu arada kahvaltımızıda yapmıştık.

Saat 05,00'da Sebahattin amcayı aradık be buluştuk.

Yola çıkılmıştı bile,
    Önce bi 20 dk. gittikten ve koyda çıktıktan sonra havanın çok fazla rüzgarlı olması sebebiyle kaptanımız Müjdat korkarım geri dönüp havanın biraz yatmasını beklemek zorundayız demesiyle tüm hayaller yıkılmıştı.Çünki yanımdaki arkadaşlar ilk defa oraya geliyorlardı ve daha önceki avlarımızı siteden görüp çok beğenmişler ve onlarıda almamı istemişleri,onlar adına üzülmüştüm ama yapılabilicek bişi yoktu,beklemek zorundaydık,ve yaklaşık 2-2,5 saat koyda bekledikten sonra tekrar yola devam ettik.

Açıkçası aklım evdeydi :eek:

Ama arkadaşlarada verilmiş bir sözüm vardı.Serdar(avcı perdeci)'dan aldığım tiyolar sayesinde başladık önce isparoz avlamaya.ardından bunları lambukada denemeye.

Serdar'ın tavsiye ettiği (ownuer) 5 numara iğneleri çelik bedenlere takıp denedik.
    Hava çok bozuktu teknede durmakta bile zorluk çekiyorduk, etraftada hiç lambuka görünmüyordu,bir iki benemeden sonra ben bi tane almayı başardım.
    Birtanedaha yakaladım aslında ama kardeşim abi ben çekeyim hiç olmazsa zevkini alayım dedi oltayı ona verdim,
    çok güzel gezdirdi çekti,çekti, tekneye kadar getirdi ama nedense tam içeri alıcakken onu kaçırdı,ne yapalım canı sağolsun kısmet değilmiş,en azından o balığın deli gibi çekişini hissettiya oda güzeldi :)

Diğerleride başladılar mercan ve çupra yakalamaya saatler 14,30 olmuştu hava biraz yatmaya başlamıştı artık teknade daha rahat durabiliyor ve balıkları daha rahat hissediyorlardı(ben balık yakalamayı bırakmıştım),Aklım evdeydi.

Bende iki çupra,bir antenli mercan ve bir lambuka almıştım kayda değer balık olarak ve bir kaç tanede izmarit.

Arkadaşlarda nasiplerini almışlardı,herkesin evine götüreceği mercanı, çuprası vardı buda beni mutlu etmişti.

Pek havamda değildim,Aklım evdeydi,gerçi saat başı telefonla konuşuyorduk ama Aklım genede evdeyi.

Resim çekmek bile içimden gelmedi,ama Serdar istedi diye bir iki tane çektim ve bunlar.

Herkese sağlıkla ve keyifle avlanacağı büzel günler dilerim.
    Umarım kafanızı şişirmemişimdir.
    Sevgilerimle.
    Allaha emanet olun.

2. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Müjdat'ım döktürmüşsün gene.

Birazdan Keyif ile okuyacağım...

Not : Aşkın ! Kaptım gene ilk sırayı :D

3. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Abi hayırlısı olsun aklın evdeyken pek keyfini çıkartamamışsın ama genede güzel av olmuş tebrikler;)

4. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Ellerinize sağlık abi, ciddi ciddi Bodrum alışkanlık yaptı sizde :)

5. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Önce ilk sırayı kapayım da nasıl olsa okurum diyorsun değil mi kardeşim :D:D:D:D

6. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Vay vay vay abicim sahane olmuş yavss

Bu ne güzel bir av bu ne güzel bir organizasyon. Bu arada benim katılacagım av için ön hazırlıktı galiba bu :D:D:D

Bu arada büyük geçmiş olsun abicim...

7. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

alt satırı okumadın galiba...

Sana Not bırakmıştım :D

8. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    tebrikler ellerinize sağlık;)

9. Aramis

Aramis

Abi tebrik ederim çok güzel görünüyor herşey.Bu arada geçmiş olsun umarım yiğenimiz sağlığına kavuşmuştur.Bu arada sen bülentin kusuruna bakma benim değil bizim katılacağımız avın demek istedi o :):):)

10. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Sen düzeltmeyi yaparken ben mesaj yazıyordum :D:D:D

11. istavrit

istavrit Boğaç

Müjdat Abi ,öncelikle tebrikler ve de ellerine sağlık ...Ancak şunu da eklemeden geçemeyeceğin -en azından kendi adıma- balık tutmak en başta hobi olduğu için insanın kafasının rahat olması en azından aklının sevdiklerinde olmaması gerekiyor ...Bende senin gibi aklım birilerinde olunca yaptığımdan hiç zevk almıyorum ...Umarım kardeşimiz şimdi iyidir de sen bir daha ki sefere rahat kafa ile şovuna kaldığın yerden devam edersin...Kal sağlıcakla :)

12. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Sen okuduktan sonra teşekkür ederim :p :D

Teşekkürler Aşkın'ım darısı başına ;)

Sorma kardeşim aynen öle oldu.Vallaha Mordoğandaki kaptan abimiz bi daha bizi teknesine almıyacakkorkarım.arayı çok açtık oraya gittiğimiz yok hiç.
    Teşekkür edrim sağol.:)

Sana gel dedik kardeşim geleydin :p :D

Teşekkür ederim.;)

Teşekkürler Bora, sağolasın bugünde okula yollamadık.Çünki c.tesi gece ateşi gene 29,5 olmuş ben meraklanmıyayım,üzülmiyeyim diye hanım sölememiş,ama az evvel konuştum gene, artık ateşi yükselmiyormuş sanırım atlattı.
    Siz gelinde ayarlarız bişeyler ;)
    Bende teşekkür ederim

13. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Boğaç kardeşim.:)

Evet tamamıyla haklısın insanın kafası takıkken hiç bir şey yapası gelmiyor.
    Ama arkadaşlarda çok heveslenmişlerdi daha hafta içinden planlarını yapmışlar takımlarını almışlardı,E_ee bende bir söz vermiştim ,yani söz verdiğimi bildiği için ,çünki kafayı yerdim sözümü yerine getiremezsem.hanımda huyumu bildiği için, dr.da sorun yok deyince gittim.ama Aklım evdeydi.

Tekrardan teşekkürler.;) :)

14. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Amin kardeşim.:) cümlemizin inşallah ;)

Vallaha ne yalan söliyeyim bende aynı soruyu merak ediyorum,:confused: nerde bunlar.

Aslında gezerlerken hep beraber geziyorlar erkek ve dişi ama nedense oltaya hep dişiler geliyor.

Senin dediğindenmidir yoksa benim bayan kuaförü olduğumu bildiklerindenmi bilmiyorum:D:D
    Bu konuda yani balık konusunda sen benden daha ustasın heralde sen sölersin.;) :p :D

Bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim bilmukabil sevgili Dostum.
    sevgilerimle.
    Allaha emanet ol.

15. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    müjdat abim ferit'e çok geçmiş olsun. aklın ordayken balık tutmak zordur tahmin edebiliyorum. benimde başımdan geçmişti. ama yinede balık tutmuşsunuz tebrik ederim. bodrum iyice alışkanlık yaptı sizde. an kötü avınız böyle olsun.

16. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Mehmet kardeşim:)

Sorma baya bi alışkanlık yaptı,ama sanırım ocak sonuna kadar gidemem artık.malum bayram geliyor ardından yılbaşı, ve işler.;)

17. BARIŞ

BARIŞ BARIŞ

Favori Kamış:
    olta kışın tüfek
    En İyi Avı:
    turna 4.5kg --12kg yayın
    Eline sağlık Müjdat abi bu lambukada ne çok var o tarafta

18. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Barış.:)

Aslında son bir aydır falan var. daha önceleride gidiyorduk Bodrum'a ama nedense hiç denk gelmiyorduk,son bir aydır falan neredeyse her avımızda var.

19. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Müjdat,

Okurken Benimde aklım Sende ve Yiğenimde kaldı yahu...

Neyseki Aslan Parçasının iyi olduğu haberini son mesajda okuyunca rahatladım.

Not : Okudum :D

20. ulvi

ulvi

Favori Kamış:
    Kıyıdan Olta ve kamış-Zıpkın
    En İyi Avı:
    Hayalimdeki balığın peşindeyim
    Sevgili Müjdat;Ferit'i bırakıp gitmenin faturasını üzülerek ödemişsin.Ferit'e geçmiş olsun dileklerimi ilet ve benim için öp.Bende senin gözlerinden öper,ailen ve sevdiklerinle sağlıklı günler geçirmeni dilerim.