Selamlar; Artık korkmaya başladım.Geçen hafta pamucak mevkiindeydik hayatım boyunca görmediğim kadar sakindi deniz sanki göldü.İnanamadık tekbir vuruş yok, ardından ver elini ahmetbeyliye.orasıda aynı ne vuruş var ne dalga var.Bu hafta sonu arkadaşlarım Bodrum'a gittiler.Benim vardiyam uymadığı için gidemedim çok üzülmüştüm kovadolusu dönerler bizde nasipleniriz derkenhihi . 22 kişilik teknede sadece 4 adet çipura evet 4 adet inanılırgibi değil.Teknolojiyi kullanıp deprem olmuşmu diye bakmışlar 2,4 kuşadasında olmuş sadece, nedendir nasıldır ben gerçekten korkuyorum çocuklarımız, torunlarımız sanırım sadece çiftlik ürünlerini tüketecekler.O kamışın eğilmesini misinanın tık tık titreşimini hissedemiyeceklerbanghead cyr
Gerçekten bende korktum. Kuzey Ege'de aynı maalesef. 3 sene önce tuttuğum mırmır ve kaba lidakileri hatırlıyorum da. Şu an maalesef yerlerinde yeller esiyor.
Çok ciddi bir verim düşüşü söz konusu tüm parametreler balık avının iyi olacağını gösteren tarih ve zamanlarda dahi av verimi düşmüştür bahsettiğiniz kıyılarda bugüne kadar beni hiç boş göndermeyen pamucak bu yıl elim boş gönderdi eve adeta ölüm sessizliği vardı deniz bize küsmüş gibi inşallah bu durum sadece o günlük bir sorundur biz kuruntu yapıyoruzdur.
cuma günü, istanbulan bodruma gidicez kısmetse arkadaşlarla, tekneyle açılmayı düşünüyoruz ama hava pek tekin değil gibi, pazar düzeliyor şansımıza hava, akşamada biz dönücez zaten, hedef balık mercan, kısmet tabi