deniz doğa aşığı müzisyen ve amatör denizciyim.. tüm forum sakinlerine merhaba der, uzun soluklu ve keyifli paylaşımlar dilerim.
Mucahit Abi aramiza hosgeldin. Ne guzel!Muzisyen bir abimiz,uyemizde oldu Herhangi bir ensturman mi caliyorsun?Yoksa baska bir dalda mi? Rastgele simdiden...
ben piyano ve gitar çalıyorum... eskiden şarkıda söylüyordum, uzun süredir orkestrada bayan şarkıcımız var o yüzden artık bazen vokal yapıyorum.. evimde küçük çaplı stüdyom var, orada beste, reklam jingle vb kayıtlar yapıyorum.. gece iş 3-4 gibi bitince uyumadan dooğru sabah suyuna.. mesaj yazan tüm dostlara teşekkürler hoşbuldum
Güllük bogaziçi köyünen selam aramıza hoş geldiniz sitemizde çok degerli işini iyi bilen usta arkadaşlarımız var paylaşımlarından çok yararlanacagınızı umarım selamlar
Abi cok guzel ya!Gitara bende cok ama cok merakliyim.Bir ara kursada gittim ama biraktim.Ama tekrar iyi bir akustik gitar alip ogrenecegim mutlaka.Cok seviyorum gitari.Ve insallah birgun seni dinleme firsatim olur.Benim icin bir solo atarsin Rastgele...
inşallah denk getiririz emrah.. orkestrada uzun zamandır piyano (elektronik keyboard) çalıyorum.. gitarda eskisi gibi hızlı değilim. ama hayal kırıklığıda yaratmam herhalde..
teşekkür ederim dostlar.. sizlerle tanışmaktan büyük mutluluk duydum.. pekişeceğine de eminim.. sağlık mutluluk hep sizinle olsun..